Groepsgrootte

Benodigdheden

Flip over / white board

Locatie

Bij de klant

Tarief

Vanaf € 2.500

Kenmerken

Duur

dag

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Nog niet helemaal zeker over de presentatie van je visie of verhaal? Het is essentieel dat je je verhaal zelf haarscherp voor ogen hebt. Samen met Sander werk je aan het “verkopen” van je merk en de manier waarop je dit presenteert. In het eerste dagdeel probeer je je verhaal tot de kern te brengen, in de tweede helft praat je over de verbale en non-verbale communicatie. We oefenen voor de groep met de gemaakte teksten en ideeën voor interactie. Persoonlijk, creatief, interactief

Als spreker wil je mensen “raken”, als bezoeker wil je geraakt worden. Dit doe je niet met ingewikkelde cijfers en lange powerpoints, dit doe je met korte verhalen. “In gesprek gaan” met de zaal voor je is het leukst wat er is, maar ook het moeilijkst. Als radiomaker is Sander gewend om altijd te zoeken naar de perfecte afstemming tussen inhoud en spontaniteit.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen