Sprekershuys logo

Groepsgrootte

12

Benodigdheden

Twee flipovers

Locatie

Op locatie

Tarief

Vanaf € 3.000

Kenmerken

Duur

3 uur

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben.

Terwijl de oplossing voor meer rust en ontspanning heel simpel is: zitten en mediteren. 'Maar dat is toch zweverig gedoe?' Integendeel! Bestsellerauteur Mark Siegenbeek van Heukelom laat zien dat mediteren gezond, wetenschappelijk bewezen en pragmatisch is. Hij geeft nuchtere antwoorden op al je prangende vragen over het hoe en waarom van spiritualiteit.

Vind rust, wijsheid en zelfvertrouwen aan de hand van een introductie in meditatie en een nuchtere uitleg over de context eromheen.

Ervaar hoe het is om een keer helemaal naar de meditering te gaan. En dat zónder dat je hoeft op te stijgen van kruidenthee, wierook of klankschalen. Gewoon op je stoel in een ontspannen setting die past bij het bedrijfsleven. Met humor en een knipoog, zonder aan diepgang in te boeten.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen