Groepsgrootte

6-15 personen

Benodigdheden

Geen speciale benodigheden

Locatie

In overleg

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

["3-8 uur","duur en samenstelling van het programma is afhankelijk van aanvraag"]

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Raar gevoel tijdens of na een gesprek met interculturele partners? Het zit er niet voor niets. Je onderbuikgevoel vertelt je meer over de communicatie met interculturele partners dan dat je hoofd je ooit kan vertellen. Het vertelt iets over de (mis)interpretatie van de door jou gezonden boodschap naar hem/haar of andersom. Onze culturele bril kunnen we helaas niet afzetten en ook kunnen we geen andere culturele brillen opzetten, maar we kunnen wel leren hoe andere culturele brillen eruit zien en leren omgaan met die verschillende brillen.

Tijdens de workshop internationaal zakendoen neemt Madelon je mee in de wereld van interculturele (mis)interpretaties. Hoe leer je je boodschap goed over te brengen en andermans boodschap goed te interpreteren? Bespaar onnodige tijd, kosten en frustratie en leer het beste te halen uit je internationale partnerschap!

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen