Groepsgrootte

8 tot 25 personen

Benodigdheden

In overleg

Locatie

in overleg

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

4 tot 6 uur

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Voor deze masterclasses onder leiding van Topchef Ron Blaauw hoef je absoluut geen topchef te zijn. Voor zowel een beginnende kok als een ervaren kok is deze masterclass geschikt. De insteek van de dag is een gezellige kookworkshop waarbij Ron Blaauw je zal begeleiden bij het maken van je eigen 4-gangen seizoensmenu. De masterclass duurt 4 tot 5 uur. Een masterclass is al mogelijk vanaf 8 personen. Een masterclass Wildplukken is alle dagen van de week mogelijk. Ben jij ook benieuwd wat je allemaal kunt eten in het Vondelpark? Je gaat bij deze masterclass op zoek met Edwin Florés en Ron Blaauw naar eetbare producten. Ron zal vervolgens een mooi en heerlijk menu bereiden met de ingrediënten die je tegengekomen bent in het Vondelpark. Ron groeide op in Hoorn. Na zijn middelbare school ging Ron werken als kok bij het sterrenrestaurant De Kersentuin in Amsterdam. In 2009 ontving Blaauw de erkenning Beste Restaurateur/Ondernemer 2009 van Gault Millau. In juni 2010 werd Ron Blaauw benoemd tot SVH-meesterkok. Ron heeft een uitgesproken mening over waardering van restaurants en vindt dat de resultaten van de kok hier primair dienen te staan en dat entourage en personen secundair zijn. Omdat hij vindt dat Michelin de kok en de gerechten bovenaan stelt prefereert hij die beoordelingen boven anderen als Lekker en Gault Millau.

Lees meer
It's not a job, it's a lifestyle

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen