Groepsgrootte

Minimaal 8 personen.

Benodigdheden

Geen benodigheden

Locatie

De Kookfabriek of Miele Experience Center

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

4 uur

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Voor deze workshop onder leiding van Topchef/Masterchef Julius Jaspers hoeft u absoluut geen geoefende chef te zijn!

In deze workshop leert Julius hoe u in teamverband binnen enkele uren een 4-gangendiner op tafel zet. Amuse, voor-, hoofd- en nagerecht, elke discipline komt aan bod, en alles volgens het aanbod van het seizoen. Onder begeleiding van de chefs van de Kookfabriek of het Miele Experience Center zorgt Julius dat het U en uw gasten aan niets zal ontbreken, natuurlijk wordt de workshop aan tafel afgesloten met het zojuist gekookte menu. Een workshop is te boeken vanaf 8 personen en duurt gemiddeld 4 uur.

Van kinds af aan is Julius bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken, cateringetje hier, keukentje daar, met als voorlopige top mijn ‘eigen’ restaurantje in Frankrijk, waar hij de dag na zijn eindexamen naar toe vertrok. Na terugkomst wist hij wat hij wilde, doorgaan!

Na ruim 10 jaar kokkerellen, winkels, catering, restaurant, beurzen, heeft hij zich 20 jaar volledig op Studio Bazar gestort, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft Julius in de afgelopen 12 jaar 10 kookboeken geschreven en 370 afleveringen van Topchef en Masterchef gepresenteerd. In 2014 en 2016 heeft hij samen met Bert van der Lede twee restaurants geopend, Julius Bar&Grill en Aziatisch streetfoodrestaurant Happyhappyjoyjoy.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen