Sprekershuys logo

Groepsgrootte

50 tot 500 personen

Benodigdheden

Geen speciale benodigheden

Locatie

In overleg

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

2 uur

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Al ruim 40 jaar is Hans Kazan de meest bekende goochelaar van Nederland. De vraag die hem na ieder optreden wordt gesteld is: "Hoe werkt die truc nou?" Al die jaren heeft Hans hierop geen antwoord gegeven. Daar komt nu verandering in. In een twee uur durende magic workshop legt hij een aantal opzienbarende goocheltrucs uit! U kunt met uw bedrijf,vereniging of ander gezelschap deelnemen aan de unieke workshop goochelen van Hans Kazan. Na het volgen van deze inspirerende en creatieve magic sessie kunt u zelf enkele professionele trucs uitvoeren! Deze workshop is als team-building, personeelsuitje of event uitermate geschikt voor groepen van ongeveer 50 tot 500 personen. Een belevenis die je gegarandeerd niet snel vergeet. Bovendien doe je kennis op waar je nog vele jaren plezier van zult hebben!\n\nDe sessie bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste uur geniet u van de verbazingwekkende en humoristische theatershow. De goochelaar & de gek van Nederlands bekendste goochelaar Hans Kazan en zijn jongste zoon "comedian Steven Kazan. Een hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazan. Vanzelfsprekend laat Hans verbijsterende trucs zien en Steven krijgt met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand. In het tweede uur volgt een inspirerende en creatieve workshop, waarbij Hans Kazan u persoonlijk een kijkje achter de schermen gunt. Hans leert u de basis beginselen van zijn vak en legt een aantal van zijn verbluffende trucs tot in detail uit. Trucs die u daarna zelf met eenvoudige middelen kunt uitvoeren voor vrienden en bekenden!

Lees meer
Je leven wordt gevormd door de dingen die je overkomen en de manier waarop je daarop reageert. Aan het eerste kun je niet veel doen, aan het tweede alles!

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen