Groepsgrootte

10 - 300

Benodigdheden

Locatie

Tarief

Niet bekend

Kenmerken

Duur

45 - 120 minuten

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Hoe blijf je mentaal gezond in onzekere tijden? Hoe kun je effectief omgaan met de stress, zorgen en isolatie in coronatijd? Hoe hou je thuiswerken effectief, gezond en leuk?

Meer dan ooit is het nodig om te investeren in onze mentale gezondheid, en om onze weerbaarheid te versterken. Weten hoe je op een effectieve manier om kunt gaan met stress en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, dat is daarvoor essentieel. Niet alleen voor onszelf, maar ook zodat ons gezin, onze collega's, onze vrienden en onze gemeenschap op ons kan bouwen.

In dit interactieve webinar deelt psycholoog Thijs Launspach zijn visie op hoe je mentaal gezond kunt worden en blijven in tijden van crisis. Thijs deelt zijn favoriete tips en tricks op het gebied van stress, thuiswerken en voor jezelf zorgen.

In dit webinar leer je:

- Hoe je stress kunt herkennen en hoe je stressbestendiger wordt - Effectieve manieren om snel je stressniveau te laten dalen - Welke stappen je kunt zetten om je mentale gezondheid te vergroten (in tijden van crisis)

- Tips en tricks voor effectief thuiswerken.

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, bestsellerauteur

en (TEDx-)spreker. Hij heeft verschillende boeken

geschreven over stressmanagement (Werk kan ook uit,

2020) burn-out (Fokking druk, 2018) en millennials op de

werkvloer (Werken met millennials, 2019). Thijs heeft een

wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriƫnterende fase zit.

Contact opnemen