Groepsgrootte

12

Benodigdheden

Zoom, Microsoft Teams. Iemand vanuit de eigen organisatie die technisch kan ondersteunen.

Locatie

Online

Tarief

Vanaf € 3.125

Kenmerken

Duur

2,5 uur

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

De Online Heisessie

Inspiratie opdoen voor je nieuwe plannen in deze turbulente tijden? Stephan Fellinger ontwikkelde de online heisessie. Als ervaren internetondernemer faciliteert hij een sessie, via de bewezen Red Teaming methode, waarbij de deelnemers in de huid kruipen van een vijand en hun eigen organisatie aanvallen. In teams presenteren de deelnemers daarna hun plannen aan elkaar en bespreken ze hoe ze deze ideeën ook voor de eigen organisatie toepasbaar kunnen maken. Deze aanpak levert veel positieve energie op bij de deelnemers en zorgt voor veel strijdlust, er wordt immers ook een winnend team gekozen. We ervaren iedere keer weer dat ze juist veel plezier beleven aan het in de huid te kruipen van een tegenstander, om de eigen organisatie aan te vallen.


Red Teaming methode

Red Teaming is een aanpak met een lange historie. Het is ontstaan in de Verenigde Staten en wordt daar toegepast in het leger en bij de (militaire-)inlichtingendiensten. Een Red Team wordt gebruikt voor het uitvoeren van simulaties om de eigen organisatie en de verdediging daarvan te testen. Het Red Team heeft hierin de rol van de ‘vijand’. Bij de deze aanpak kijk je naar de kansen die er liggen in jouw sector en breng je de zwaktes van je eigen organisatie in kaart. Vanuit het perspectief van een fictieve tegenstander, grijp je die kansen en maak je gebruik van de eigen kwetsbaarheden. Maar daar blijft het niet bij, je kijkt ook hoe je de opgedane inzichten, praktisch kan toepassen in je eigen organisatie. Wat houd je immers tegen, om deze kansen niet zelf te pakken?


Wat heb je geleerd?

Vanuit een ander perspectief naar je organisatie kijken, om zo nieuwe kansen te ontdekken. Het door de ogen van een tegenstander kijken naar je eigen branche, markt, organisatie en mensen zorgt voor een andere blik en geeft ook nieuwe energie


Waarom dit webinar boeken?

Het zorgt op een originele manier voor veel inspiratie voor bijvoorbeeld nieuwe plannen van je organisatie. En is door de competitieve elementen ook zeer geschikt om de teamgeest te versterken. En om af te sluiten met Steve Jobs: “It’s More Fun to Be a Pirate Than to Join the Navy“.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen