Groepsgrootte

2 tot 12 personen

Benodigdheden

Sportieve kleding

Locatie

Op locatie, in overleg

Tarief

Vanaf € 3.500

Kenmerken

Duur

Op aanvraag

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Ga mee op expeditie met het team van Wilco van Rooijen en maak er een belevenis van! Met je eigen team naar de top.

Iedereen is welkom om samen met Team Wilco van Rooijen te trainen en zich voor te bereiden op één van onze expedities. Alle expedities zijn inclusief de unieke, persoonlijke en professionele voorbereidingen. De expedities zijn ook juist voor de minder ervaren bergsporters interessant.

Naast onze expedities naar de Mont Blanc, Mera Peak, Mount Elbrus, Mount McKinley en de Kilimanjaro organiseert Team Wilco van Rooijen ieder jaar ook een aantal ‘specials’. Dit zijn bijvoorbeeld expedities naar de Mount Vinson (4.897m), de Carstensz Piramide (4.884m), naar Groenland of een trekking naar het K2 basiskamp.

Wilco biedt ook 1-daagse workshops voor managementteams die een nieuwe 'boost' nodig hebben. Tijdens deze workshop worden thema’s als samenwerken, leiderschap en teamontwikkeling doorlopen. Er worden verschillende opdrachten uitgevoerd die hij normaal gesproken ook tijdens zijn expedities doet. Het doel van de training is dat deelnemers zichzelf, collega’s en het team beter leren kennen. Daarnaast zal er inspiratie en motivatie ontstaan om geformuleerde doelen in de praktijk tot uiting te brengen.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen