Groepsgrootte

In overleg

Benodigdheden

Geen speciale benodigheden

Locatie

In overleg

Tarief

Vanaf € 1.500

Kenmerken

Duur

1 tot 3 uur

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Hoe kun je een verhaal zo brengen dat mensen enthousiast worden? Welke ingrediënten zorgen ervoor dat je bij een verhaal écht contact maakt met je publiek? Wat maakt een visie of boodschap inspirerend?

Verhaalcoach Alexandra Smith ontwikkelde een wervelende storytelling workshop waarin technieken uit storytelling en politiek theater (uniek!) samenkomen. Geschikt voor iedereen die een gedenkwaardige presentatie wil leren geven én deze technieken wil leren toepassen in andere vormen van communicatie.

Resultaten:

- Weten hoe je een goed verhaal voorbereid

- Weten hoe je de aandacht trekt, vasthoudt en inspirerend afsluit

- Weten welke middelen je verhaal spannender maken

- Weten hoe je je met je publiek verbindt

- Storytellingtechnieken kunnen inzetten bij alle vormen van communicatie

- Technieken uit het theater kunnen toepassen voor een nog sterker verhaal

- Gedenkwaardige presentaties kunnen geven

Alexandra Smith is auteur en storytellingdeskundige. Ze is Neerlandica en studeerde cum laude af als politiek theaterwetenschapper. Ook vervulde ze diverse functies bij radio en televisie en hielp ze TEDx-sprekers en tientallen bedrijven met hun verhaal.

Alexandra reist regelmatig af naar Brussel, waar zij managers traint van de Europese Commissie en het Europese Parlement. Bijvoorbeeld wanneer zij met storytelling inspirerend een verandertraject willen introduceren of een belangrijke presentatie moeten houden.

Dertien boeken, waaronder bekroonde, vonden met haar hulp hun weg naar een uitgever. Zelf schreef ze 'Schemervlucht' en '100 dagen dankbaarheid', dat een vervolgserie kreeg in nrc.next. Haar laatste boek, Zelfstandige met plezier, stond een maand in de lijst best verkochte managementboeken op managementboek.nl. Alexandra Smith is daarnaast al ruim twintig jaar actief als model en actrice.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen