Groepsgrootte

In overleg

Benodigdheden

Live stream

Locatie

Online

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

In overleg

Bijzonderheden

comedy op maat

Masterclass

De masterclass

Barbara Breedijk staat garant voor een dynamisch slot. In no-time weet ze de inhoud te vangen, de scherpe randjes te vertalen in positieve reminders, mensen mee te krijgen en je met de melodie in je hoofd naar huis te laten keren.

Waar gaat haar online sessie over?

  • Barbara Breedijk verzorgt een muzikale wrap-up van een zoommeeting of webinar of een muzikaal intermezzo voor een online evenement. Een mooi middel om een informatief karakter te geven aan het programma of de boodschap te versterken.
  • Van tevoren verdiept Barbara zich in het bedrijf en/of in de onderwerpen van het online event. A.d.h.v. telefonische interviews schrijft zij een aanstekelijke tekst, zet het op originele muziek. Vervolgens zet ze een camera voor haar neus neer, twee goede lampen, drukt ze op record en zingt het lied op maat, vol overgave in haar huiskamer.

Waarom deze online sessie boeken?

Kleinkunstenaar Barbara Breedijk levert een muzikale bijdrage op jouw online event, organisatie of als persoonlijk cadeau in de vorm van een video of via livestream. Barbara kan zowel een persoonlijk lied als een comedy lied op maat leveren.

Meer informatie over Barbara Breedijk? Bekijk hier haar sprekersprofiel.

Lees meer
"Don’t give a speech. Put on a show."

Barbara Breedijk Webinar video Sprekershuys
advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen