Groepsgrootte

In overleg

Benodigdheden

Locatie

In overleg

Tarief

Niet bekend

Kenmerken

Duur

In overleg

Bijzonderheden

€ 750-€1500

Masterclass

De masterclass

Waar gaat zijn webinar over?

Floris Venneman weet hoe je - in een periode waarin alles wankelt en chaos een constante is – toch een weg kunt vinden. Hoe onderneem je middenin de storm? Hoe blijf je positief? Hoe kom je sterker uit deze periode? Waar liggen kansen? ‘Hopeloos Succesvol’ is juist nu relevanter dan ooit. Floris reikt je zijn hand en vertelt je zijn persoonlijke verhaal. Hij geeft je tips en handvatten om positief te blijven, kansen te zien en laat je inzien dat je mag falen. In de webinar worden onderwerpen als innovatief, leren van falen en leiderschap.

Wat heb je geleerd na dit webinar?

Na dit webinar weet je hoe je moet doorzetten zodat sterker uit een moeilijke tijd kan komen. Dit webinar is geschikt voor bedrijven die door de coronacrisis door een moeilijke tijd gaan. Na de webinar kan je aan de slag gaan door de tips en handvatten die Floris je geeft.

Waarom de webinar van Floris Venneman boeken?

De webinar van Floris Venneman geeft je houvast om te ondernemen middenin de storm en hoe je positief kan blijven. Meer informatie over Floris Venneman? Bekijk zijn sprekersprofiel op onze website.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen