Groepsgrootte

Benodigdheden

Locatie

Online

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

Bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Vanuit haar rol als creativiteit- en innovatiemanager, trainer en facilitator, helpt Laura Kerckhoffs medewerkers invulling te geven aan hun eigen creatief potentieel en dit in te zetten voor vernieuwing in de organisatie. “Het doel is om organisaties van binnenuit te laten innoveren door een organisatiecultuur te creëren die creativiteit aanwakkert en medewerkers uitdaagt innovatieve ideeën aan te dragen én te realiseren.”

Laura Kerckhoffs is te boeken voor seminars. De thema's die aan bod komen zijn organisatie cultuur, creatief denken en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Laura Kerckhoffs geeft drie soorten webinars:

  1. Online Ideation challenge
  2. Online sailboat session
  3. Crash Course Creativity

Waar gaat zijn webinar ‘Online Ideation Challenge’ over?

Op zoek naar creatieve ideeën en oplossingen voor vraagstukken binnen jouw organisatie? Of zoek je een manier om medewerkers deze periode betrokken en scherp te houden? Daag ze uit met een Online Ideation Challenge van de Creativity Club.
Jij bepaalt de challenge (een actueel vraagstuk) waarvoor ideeën gegenereerd gaan worden. Online strijden teams tegen elkaar om de beste en meest originele oplossing voor de challenge! Wij faciliteren een online workshop van maximaal 2 uur waarin we de creatieve mindset activeren en ideeën bij teams ophalen. Samen selecteren we de beste oplossing. Dat team wint eeuwige roem.

Een Ideation Challenge is interactief, uitdagend, stimuleert onderlinge verbinding en levert top-ideeën op.

Wat heb je geleerd na dit webinar?

  • Creatieve mindset activeren
  • Ideeën bij teams ophalen
  • ideeën genereren.

Waar gaat zijn webinar ‘Online sailboat session’ over?

Snel en effectief oplossingen vinden voor een lastig vraagstuk? Kies dan voor de online Sailboat Session. Met deze nieuwe online techniek vind je, samen met je team, binnen 2 uur effectieve oplossingen én vertaal je deze naar een concreet actieplan.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen