Groepsgrootte

In overleg

Benodigdheden

Scherm met mogelijkheid tot aansluiten Macbook Via HDMI

Locatie

In overleg

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

1 tot 7 uur

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Masterclass

De masterclass

Als professional moet je verbaal sterk zijn en beschikken over een goede overtuigingskracht. Wat voor sommige sprekers makkelijk gaat en zelfs leuk is, is voor anderen juist lastig. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

De Workshop gaat in op presenteren, goed structureren, overtuigend argumenteren, de juiste woorden kiezen met framing én het verhaal neerzetten in een korte pitch of presentatie. Daarnaast word je geïnspireerd door TEDx sprekers, wereldleiders en CEO’s via de analyse van videofragmenten en krijg je de do’s & don’ts van Powerpoint en spreken tijdens congressen. Het resultaat? Een solide basis om jouw presentatie naar een volgend niveau te tillen.

Communicatiespecialist Donatello Piras leert je overtuigen en geeft een goed inzicht in de eigen communicatiestijl van de deelnemers. Je analyseert zelf sprekers maar gaat ook zelf aan de slag zodat je daadwerkelijk progressie boekt. De praktijkopdrachten bestaan onder meer uit het houden van een korte pitch of het presenteren van een voorstel in een setting naar keuze, zoals een congres of boardmeeting.

Donatello Piras staat zelf gedurende het jaar bijna 100 keer zelf op het podium als spreker & dagvoorzitter. Daarnaast is hij als overtuigexpert en politiek commentator een veelgevraagde gast in de media. Tevens is hij trainer & coach van CEO’s, managers en politici. Hij begeleidt hen bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een belangrijke speech zijn of een politiek gevoelig debat. Donatello begeleidt al jaren politici van wethouder tot bewindslieden. Ook ontwikkelde hij diverse trainingen van ‘De vrouw als spreker’ tot Pitchen en Succesvol spreken in het openbaar.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen