Groepsgrootte

10-20 personen

Benodigdheden

Flipovers, post-its, stiften, beamer, scherm, geluid

Locatie

Op locatie mogelijk

Tarief

Vanaf € 1.500

Kenmerken

Duur

Dagdeel

Bijzonderheden

Interactief, verandermanagement, creativiteit. Programma kan in samenspraak worden geoptimaliseerd.

Masterclass

De masterclass

Rudy van Belkom zet zijn ervaring in om organisaties te ondersteunen bij transities die nodig zijn voor een betere toekomst. Samen onderzoekt hij welke toekomst gewenst is, welke strategie voor deze toekomst nodig is en hoe er intern draagvlak gecreëerd kan worden voor deze verandering.

Waar gaat zijn workshop over?

Verandering gaat over cultuur. Veel veranderinitiatieven stranden op de vergadertafel en worden tenietgedaan door argumenten als ‘Daar hebben we geen tijd voor’, ‘Zoiets hebben we al geprobeerd’ of ‘Daar hebben we niet de juiste mensen voor’. Binnen een organisatie zijn grofweg twee typen denkers te onderscheiden: Bouwers (hoe gaan we om met de uitdagingen van vandaag?) En vormgevers (welke uitdagingen liggen in het verschiet?). Beide typen zijn nodig in een team.

Wat heb je geleerd na deze workshop?

• Rudy helpt organisaties zich voor te bereiden op transities door het geven en faciliteren van workshops en co-creatie sessies. Creativiteit is een manier om samen over transities na te denken, waardoor mensen meer eigenaarschap voelen en meer geneigd zijn om mee te gaan met verandering.

Lees meer

advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen