Onze kersverse collega Milène Sonnemans!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
16 februari

Sinds februari versterkt Milène ons team. We stellen deze topper graag aan jullie voor!

Nieuwe collega: Milene Sonnemans

Sinds februari versterkt Milène ons team. We stellen deze topper graag aan jullie voor!

“Ik ben Milène Sonnemans en ik neem als “kersverse collega” deel aan het enthousiaste team van het Sprekershuys. Bij het Sprekershuys vervul ik de functie van Verbinder. Het is een afwisselende contactuele functie waarbij de klant centraal staat en je tevens intensief contact hebt met onze interessante huysgenoten: de sprekers, dagvoorzitters, interviewers en presentatoren die aangesloten zijn bij het Sprekershuys. Ik heb al diverse aanvragen opgepakt en ik ben al samen met een collega op pad geweest om klanten te bezoeken.

Afgelopen weekend heb ik de boeklancering van het nieuwe boek L.I.V.E. van huysgenoot Jan van Setten mogen bijwonen. Centraal stond het bereiken van je ideeën en daarvoor de juiste stappen te zetten. Jan gaf veel herkenbare voorbeelden met een flinke dosis humor en interactie. Regelmatig wist hij de zaal te verrassen met bijvoorbeeld het uitdelen van T-shirts als iemand in het publiek een treffende opmerking of een antwoord gaf. Het was een ontzettend leuke en levendige presentatie en een vliegende start voor de lancering van zijn boek (waar ik thuis meteen in begonnen ben…).

Tevens was huysgenoot Maarten van der Weijden aanwezig als gastspreker. Doordat de olympische spelen net van start zijn gegaan was dit een ontzettend leuke en actuele toevoeging. Uit zijn verhaal kwam ook duidelijk naar voren dat door te DOEN je ontzettend veel kan bereiken. Het was heel erg leuk om onze huysgenoten in actie te zien! Op het evenement kwamen we verschillende bekende gezichten tegen. Iedereen was nieuwsgierig naar het nieuwe boek van Jan. Op kantoor heb ik natuurlijk al veel verschillende sprekers voorbij zien komen, maar om ze daadwerkelijk ‘‘live’’ te zien spreken is zeker een andere ervaring.

Verder heb ik al een presentatie van een mogelijk nieuwe huysgenoot mogen bijwonen. Mentale kracht stond hier centraal. Ondanks dat de lat hoog lag, door dat ik vlak daarvoor Jan en Maarten had gezien, wist Michael Kortekaas mij te imponeren met zijn boeiende en toepasbare presentatie.

Ik ga bij het Sprekershuys veel leren over de veelzijdigheid van het aanbod van sprekers en diensten maar ook op het gebied van effectieve communicatie. Het Sprekershuys is op vele manieren te benaderen; via de chat, facebook, LinkedIn, e-mail en uiteraard ook via de telefoon. Iedere keer als ik naar huis ga na een lezing voel ik me een stukje rijker en wijzer. Naast de praktische vaardigheden die ik hier leer ontwikkel ik mezelf ook op persoonlijk vlak. Om deze baan goed te kunnen vervullen moet je iedere dag energiek op je werk verschijnen en om dit te bevorderen gaan we iedere week met het hele team naar de sportschool. Er wordt dus niet alleen gewerkt aan externe verbindingen, maar ook aan interne verbinding en vitaliteit!”

Meer informatie over Sprekershuys? Klik hier!