Over chocola & huysgenoot Allard Droste!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
21 november

''Met een achternaam als Droste heeft chocolade altijd een speciaal plekje in mijn gedachte gehad.''

Dromen omzetten in acties

Huysgenoot Allard Droste kennen we als ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Nodig Allard uit bij een bedrijf of organisatie, en hij zal je laten zien waar de energie verloren gaat. “Vaste bedrijfsstructuren en managers zijn absoluut overbodig voor een gezonde onderneming”. Allard bewijst dat plezier en effectiviteit hand in hand kunnen gaan en hoe alle medewerkers weer mede-ondernemers worden. Nu is Allard sinds begin dit jaar betrokken bij Hagelswag. Allard over Hagelswag: Mijn jongensboek kent weer een nieuwe pagina. Hagelswag staat er in geschreven met grote chocolade letters.

Met een achternaam als Droste heeft chocolade altijd een speciaal plekje in mijn gedachte gehad. Begin dit jaar ontmoette ik mijn twee huidige partners Robbert Vos en Lennart de Jong. Samen hadden zij vanaf de zolderkamer het idee opgepakt om hagelslag weer hip en lekker te maken. Een oer Hollandse traditie die zij met de rest van Nederland en de wereld willen delen.

Hagelswag is gemaakt van échte chocolade met 57% cacao in een mooi vorm gegeven fles als een cadeau voor jezelf of een ander. Dit alles verpakt in een bijzondere giftbox.

Na een vliegende start met 1.800 flessen die aan mensen in 45 landen over de hele wereld zijn verkocht, was de proef geslaagd.

Begin dit jaar hebben wij met z’n drieën de Hagelswag b.v. opgericht en sindsdien gaan wij er vol voor. Sinds 2 maanden hebben wij de eerste hagelslagwinkel van de wereld in hartje Amsterdam, verkopen wij via meer dan 15 cadeauwinkels, naast onze eigen webshop ook die van fonQ, ligt Hagelswag in hotels als the Grand in Amsterdam en is Hagelswag verkrijgbaar op 3 locaties op Schiphol.

Inmiddels hebben wij een hele collectie van bottles, big bottles, refill boxen of packs. In diverse bijzondere smaken. Zo bestaat er een Gold Crunch variant leuk voor de Kerstdagen of een pepernoot variant speciaal voor Sinterklaas. Kijk gerust eens op www.hagelswag.com