Over ons

De verbinders van het Sprekershuys verbinden met veel enthousiasme en gedrevenheid sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten, ook wel ‘huysgenoten’, aan zakelijke evenementen.

Het Sprekershuys is onderscheidend op de volgende punten:

 • Focus op kwaliteit en inhoud, zowel bij de sprekers als bij het beoordelen van de aanvragen;
 • Hoge mate van betrokkenheid bij het begeleiden, plaatsen en profileren van sprekers;
 • Het ontdekken van aanstormende talenten;
 • Faciliteren van interactie door inzet van moderne mediatechnologie en internet;
 • Het organiseren van workshops/masterclasses door experts en toptalenten (op aanvraag);
 • Vele huysgenoten beschikken over de huysfactor*;
 • Passie voor het vak!

Het Sprekershuys is een eigentijds en innovatief sprekersbureau waar vakkennis, transparantie, persoonlijkheid en meedenken de kernwaarden zijn. De verbinders van het Sprekershuys hebben intensief contact met zowel klanten als huysgenoten en gaan regelmatig mee naar events waar de huysgenoten geboekt worden.

Het liefst worden we snel betrokken bij de ontwikkeling van een evenement, zodat we mee kunnen denken over de inhoud van een bijeenkomst. Ons doel is om met creatieve ideeën evenementen uniek te maken. Deze adviezen kunnen wij geven doordat we zelf ook ervaring op doen op het gebied van het organiseren van evenementen.

Het Sprekershuys gelooft in de kracht van beleving en events die een positieve verandering teweeg kunnen brengen. Sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten zijn hierbij van groot belang.

Als de huysgenoot beschikt over de ‘huysfactor’, te herkennen aan de huysfactor stempel, betekent dat het volgende:

 • Beschikbaarheid binnen 24 uur
 • Direct contact
 • Laagste prijsgarantie
 • Direct offerte

Ons team

 • Maartje IJzerman

  Verbinder

  "Waar een wil is, is een weg!"

  Na mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond kwam het Sprekershuys op mijn pad. Het bezig zijn met creatieve concepten, organiseren, communicatie en het brengen van inspiratie is iets waar ik blij van word. Met regelmaat hoor ik ‘Wauw... Jij doet leuk werk!’. Ik kan volmondig zeggen: ‘Ja, ik heb het leukste werk dat er is!’.

  Maartje@

 • Anouk Bienefelt

  Verbinder

  "Never stop learning because life never stops teaching."

  Nieuwe uitdagingen zijn soms eng, meestal heel leuk en altijd zorgen ze voor ontwikkeling. Jezelf blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau vind ik cruciaal in deze snel veranderende wereld. Met mijn achtergrond in cultuurgeschiedenis en digitale media vormt de branche van het Sprekershuys een nieuwe uitdaging. Spannend en nu al zo leuk. Het werken met én het ontmoeten van zoveel inspirerende mensen, meewerken aan mooie evenementen met actuele en interessante topics, het opdoen van nieuwe levenswijsheden en dat allemaal in de eerste periode van mijn carrière. Wat een mooi vooruitzicht voor wat nog komen gaat!

  Anouk@

 • Crijn Janssen

  Verbinder

  "Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

  Ondernemen is mijn passie. In 2013 heb ik mede het Sprekershuys opgericht als challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën bestormen we de markt. Het mooiste aan het vak is de intensieve relaties die je opbouwt met onze huysgenoten en klanten, daar geniet ik van!

  Crijn@

 • Milène Sonnemans

  Verbinder

  "Lachen is de kortste afstand tussen mensen. J.F.Kennedy"

  Na het afronden van mijn studie aan de Hogere Hotelschool heb ik werkervaring opgedaan in de hospitality branche en de zakelijke dienstverlening. De rode draad die door mijn opleiding en werkervaring heenloopt is het bij elkaar brengen van vraag en passend aanbod met oog voor kwaliteit en service. Ik ben daarom bij het Sprekershuys helemaal op mijn plek! Naast de praktische vaardigheden die ik hier leer ontwikkel ik ook op persoonlijk valk door de wijsheden van onze Huysgenoten. Wat wil je nog meer in een baan!?

  Milène@

 • Remco van Nieuwenhoven

  Verbinder

  "Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

  Vanaf de oprichting in 2013 ben ik betrokken bij deze succesvolle onderneming. Met veel plezier werk ik samen met het team, onder leiding van Maartje, om de snelle groei in goede banen te leiden. Als directeur van internetbureau Orange Juice ben ik verantwoordelijk voor de website en de online marketing. Geweldig om de ontwikkeling van het jonge, enthousiaste team van dichtbij mee te maken.

  Remco@

 • Melle Meijer

  Verbinder

  "Just go with the flow"

  Na het voldoen van mijn afstudeeronderzoek bij het Sprekershuys ben ik er blijven werken. Mijn twee opleidingen komen hier helemaal samen: beeld en communicatie. Daarom word ik heel enthousiast van deze baan! Maar ook de kracht van evenementen, het contact met huysgenoten en klanten én de goede sfeer op kantoor geven mij veel energie.

  Melle@

 • Jet de Greeuw

  Verbinder

  "There's no time to be bored in a world as beautifull as this."

  Binnen de evenementenbranche vind ik het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan een bijzondere ervaring. Ervoor zorgen dat iedereen tevreden op het evenement terug kan kijken is mijn doel. Een van mijn favoriete evenementen is de Parade. Voornamelijk door de variëteit aan optredens, de gemoedelijke sfeer en de gezelligheid.

  Jet@

 • ""

  @