Over ons

De verbinders van het Sprekershuys verbinden met veel enthousiasme en gedrevenheid sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten, ook wel ‘huysgenoten’, aan zakelijke evenementen.

Het Sprekershuys is onderscheidend op de volgende punten:

 • Focus op kwaliteit en inhoud, zowel bij de sprekers als bij het beoordelen van de aanvragen;
 • Hoge mate van betrokkenheid bij het begeleiden, plaatsen en profileren van sprekers;
 • Het ontdekken van aanstormende talenten;
 • Faciliteren van interactie door inzet van moderne mediatechnologie en internet;
 • Het organiseren van workshops/masterclasses door experts en toptalenten (op aanvraag);
 • Passie voor het vak!

Het Sprekershuys is een eigentijds en innovatief sprekersbureau waar vakkennis, transparantie, persoonlijkheid en meedenken de kernwaarden zijn. De verbinders van het Sprekershuys hebben intensief contact met zowel klanten als huysgenoten en gaan regelmatig mee naar events waar de huysgenoten geboekt worden.

Het liefst worden we snel betrokken bij de ontwikkeling van een evenement, zodat we mee kunnen denken over de inhoud van een bijeenkomst. Ons doel is om met creatieve ideeën evenementen uniek te maken. Deze adviezen kunnen wij geven doordat we zelf ook ervaring op doen op het gebied van het organiseren van evenementen.

Het Sprekershuys gelooft in de kracht van beleving en events die een positieve verandering teweeg kunnen brengen. Sprekers, presentatoren, dagvoorzitters en artiesten zijn hierbij van groot belang.

Ons team

 • Crijn Janssen

  Verbinder

  "Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald."

  Ondernemen is mijn passie. In 2013 heb ik mede het Sprekershuys opgericht als challenger in de markt. Met enthousiasme en innovatieve ideeën bestormen we de markt. Het mooiste aan het vak is de intensieve relaties die je opbouwt met onze huysgenoten en klanten, daar geniet ik van!

  Crijn@

 • Remco van Nieuwenhoven

  Verbinder

  "Als je merkt dat je tot een meerderheid bent gaan horen, is het tijd voor reflectie."

  Vanaf de oprichting in 2013 ben ik betrokken bij deze succesvolle onderneming. Met veel plezier werk ik samen met het team, onder leiding van Maartje, om de snelle groei in goede banen te leiden. Als directeur van internetbureau Orange Juice ben ik verantwoordelijk voor de website en de online marketing. Geweldig om de ontwikkeling van het jonge, enthousiaste team van dichtbij mee te maken.

  Remco@

 • Maartje IJzerman

  Verbinder

  "Waar een wil is, is een weg!"

  Na mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond kwam het Sprekershuys op mijn pad. Het bezig zijn met creatieve concepten, organiseren, communicatie en het brengen van inspiratie is iets waar ik blij van word. Met regelmaat hoor ik ‘Wauw... Jij doet leuk werk!’. Ik kan volmondig zeggen: ‘Ja, ik heb het leukste werk dat er is!’.

  Maartje@

 • Lisanne Wolterink

  Verbinder

  "Leef!"

  Ik ben een persoon die graag volop bezig is met dingen waar je positieve energie van krijgt. Daarom past de branche waarbinnen het Sprekershuys actief is ook zo goed bij mij. Binnen de evenementenbranche gaat het om het delen van informatie en kennis, het proosten op successen en het beleven van mooie momenten. Om deze momenten gaat het uiteindelijk allemaal naar mijn idee. En natuurlijk het gevoel achteraf; dit was een event om nog lang met een goed gevoel op terug te kunnen kijken!

  Lisanne@

 • Anouk Bienefelt

  Verbinder

  "Never stop learning because life never stops teaching."

  Nieuwe uitdagingen zijn soms eng, meestal heel leuk en altijd zorgen ze voor ontwikkeling. Jezelf blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau vind ik cruciaal in deze snel veranderende wereld. Met mijn achtergrond in cultuurgeschiedenis en digitale media vormt de branche van het Sprekershuys een nieuwe uitdaging. Spannend en nu al zo leuk. Het werken met én het ontmoeten van zoveel inspirerende mensen, meewerken aan mooie evenementen met actuele en interessante topics, het opdoen van nieuwe levenswijsheden en dat allemaal in de eerste periode van mijn carrière. Wat een mooi vooruitzicht voor wat nog komen gaat!

  Anouk@