Aart van Veller als spreker inhuren

Aart van Veller als spreker inhuren

Groter denken!”

Biografie

Aart beschikt inmiddels over een enorme kennis over duurzaamheid. Aart volgde de opleiding Climate Change College en heeft ervaring op gedaan als duurzaam ondernemer, als oprichter van Cool Endeauvour, door zijn bestuursfunctie bij DeGroeneZaak en als mede-oprichter en partner van Vandebron. Door deze en vele andere duurzame initiatieven - laat Aart zien dat je met ondernemerschap impact kan maken en het economische systeem van binnenuit kunt veranderen.

Aarts ambitie en enthousiasme zorgen voor positieve energie en inspiratie om het vandaag en morgen anders te doen. Duurzaamheid gaat niet over minder, maar over anders. Met behoud van levenskwaliteit de dingen net even anders aanpakken en zo meer plezier halen uit alles wat je doet.

Na een bezoek aan het noordpoolgebied in de lente van 2007, onder leiding van ervaren poolreiziger Marc Cornelissen, startte Aart op zijn 22e zijn eerste duurzame onderneming. Dit leidde er toe dat hij in 2010 voor het eerst, en als jongste persoon, in de Trouw Top100 (lijst met 100 meest invloedrijke duurzame Nederlanders) belandde. In 2011 werd hij door het World Economic Forum (WEF) benoemd tot ‘Young Global Shaper’, gevolgd door een persoonlijke uitnodiging begin 2012 om als jongste Nederlander deel te nemen aan de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos.

Momenteel richt Aart zich op de groei van het nieuwe energiebedrijf Vandebron, dat het voor alle huishoudens in Nederland mogelijk maakt om hun energie rechtstreeks te kopen van onafhankelijke duurzame producenten, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Vandebron wordt daarmee ook wel de Airbnb van energie genoemd en zorgt ervoor dat duurzame energie meer rendabel wordt zonder dat de consument er meer voor betaalt.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Duurzaamheid, duurzaam ondernemen, duurzame energie, exponentieel technologieën, cleantech en circulaire economie

Talen

Nederlands

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Strategie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Donald Duck bezorger.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Uitgenodigd worden voor World Economic Davos.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik hoop dat het niet meer hoeft te bestaan, maar dat is een beetje wishfull thinking. Duurzaamheid en duurzame energie is misschien wel één van de grootste economische kansen van de 21e eeuw. Ik denk dat het over 10 jaar een bloeiende markt is.

Voor wie heb je grote bewondering?

Heel veel verschillende mensen, maar qua ondernemer Elon Musk. Dit vind ik een hele leuke inspiratiebron. Daarnaast heb ik bewondering voor de mensen in mijn naaste omgeving, mijn collega’s.

Wat weet niemand van je?

Dat ik aan bikram yoga doe.

Twitter