Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Alexander den Heijer is een inspirerende spreker en trainer. Hij helpt individuen en

organisaties bewust te worden van hun hogere doel en drijfveren. De afgelopen zes jaar heeft hij duizenden mensen getraind in retail-, sales- en managementposities. Daarnaast schrijft hij inspirerende teksten op social media. Meer dan 65.000 mensen volgen zijn gedachtengoed op Instagram en zijn quotes zijn al door miljoenen mensen wereldwijd gelezen.

Al van kinds af aan is Alexander bezig met mensen entertainen en inspireren. Op zijn 18 everjaardag kreeg hij zelfs een podium van zijn vrienden; 3 symbolisch in elkaar getimmerde planken. Zijn obsessie voor het begrijpen van mensen heeft hem al vroeg op een oneindige queeste gestuurd om menselijk gedrag, succes en geluk te verklaren. Alexander is een echte story teller, zijn lezingen zitten boordevol inspirerende verhalen, persoonlijke anekdotes en baanbrekende inzichten. Hij begon zijn trainerscarrière in 2011 bij G-Star RAW, waar hij vier jaar lang wereldwijd managers trainde. Sinds hij G-Star verliet heeft hij trainingen en/of

lezingen gegeven voor organisaties als ING, Vodafaone, Asics, en Nyenrode Business University.


Alexander laat in zijn lezingen zien dat transformatie begint met inzicht. Want als we dingen anders zien, gaan we ons anders voelen, en als we ons anders voelen gaan we ons anders gedragen. Het doel van Alexander’s lezingen is daarom ook niet om mensen zich anders te laten gedragen, maar om ze te helpen anders te kijken. Naar de organisaties waarin zij werken en naar zichzelf. Ontsluieren wat we eigenlijk allang wel weten, maar wat we zijn vergeten. Her-inneren. Naar binnen kijken, om vervolgens van binnenuit te transformeren.


Zijn bedoeling is om human resources weer human beings te laten zijn. Daarnaast is hij is de stem van de nieuwe generatie en weet hij precies wat organisaties moeten doen om deze generatie in staat te stellen om het ​​verschil te maken. Alexander houdt ervan om conventionele manieren van denken uit te dagen. Met zijn holistische, hedendaagse visie, is hij in staat om mensen aan het denken te zetten. Hij spreekt het liefst over onderwerpen als (persoonlijk) leiderschap, organisatieverandering, transformatie en emotionele intelligentie.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer