Alexandra van 't Geloof als spreker inhuren

Alexandra van 't Geloof als spreker inhuren

Independent Professional Training & Coaching Professional

Visie, Passie en Actie!”

Biografie

Alexandra van ’t Geloof is, als bedrijfskundige, een zeer ervaren spreker en dagvoorzitter. Met haar enthousiasme, kennis en professionele voorbereiding stimuleert ze de deelnemers om een actieve bijdrage te leveren aan de bijeenkomst. Er wordt hard en doelgericht gewerkt en ook veel gelachen! De evaluaties zijn zonder uitzondering positief. Ze is volledig tweetalig waardoor ook de Engels gesproken bijeenkomsten bij haar in goede handen zijn. 

Alexandra van ’t Geloof werd geboren in Breda en heeft sindsdien op vele plekken in de wereld gewoond en gewerkt. Ze heeft in Den Haag haar Bachelor in Hotel Administration gehaald en in Utrecht haar Master in Business Administration. Ze doet momenteel haar promotieonderzoek naar spanningsverhoudingen tussen professionals en managers aan The Tilburg University bij de leerstoel Organisatie Ecologie van Professor Gerda van Dijk. Haar Co promotor is dr. Arie de Ruiter.

Vanaf 1989 werkte ze voor ITT Sheraton en was verantwoordelijk voor het accountmanagement in Latijns America en het Caribisch gebied. Vanaf 1992 bekleedde ze verschillende accountmanagement en leidingegevende posities bij Randstad. In 1999 richtte ze haar eigen onderneming op NRJ! (spreek uit energy) Ze faciliteert versnelde groei bij managers en ondernemers met Visie, Passie en Actie! Haar kernwaarden zijn Trots, Vertrouwen en Plezier.

Voor NRJ! geeft zij lezingen over de mens in de veranderende organisatie, ze wordt veelvuldig ingezet als dagvoorzitter, ze geeft masterclasses Management van Verandering, Persoonlijk Leiderschap en Strategisch HRM, ze geeft seminars voor ondernemers en ze coacht professionals, managers en ondernemers. Haar enthousiasme is aanstekelijk, waardoor de deelnemers tijdens de bijeenkomst actief participeren en weggaan met bruikbare informatie die ze de volgende dag in praktijk kunnen brengen. De evaluaties zijn altijd zeer positief.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Veranderende organisaties, persoonlijk leiderschap, strategisch HRM

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2000,-

In te huren als

Dagvoorzitter Spreker

Onderwerpen

Leiderschap Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Chef gebak bij de HEMA, heel veel van geleerd!

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het wordt nog iedere dag mooier!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Compleet andere verbindingen tussen mensen in werksituaties waarin op flexibele wijze een match gemaakt wordt tussen een organisatievraag en de talenten van individuen. Zelfsturing in alle aspecten van het leven wordt groter en flexibele netwerkorganisaties zijn succesvol. Velen zijn bezig met duurzaamheid voor mens en milieu.

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor mijn moeder die mij heeft laten zien dat het niet uitmaakt wat je overkomt, maar hoe je erop reageert.

Wat weet niemand van je?

Dat ik heel gelukkig word van kerstlampjes! :-)

Twitter