Angelique van 't Riet als spreker inhuren

Angelique van 't Riet als spreker inhuren

Flirtcoach, bestseller-auteur, dagvoorzitter, spreker & performer

Als je de moed hebt om te flirten naar zakelijk succes, dan gaat de wereld van gunnen voor je open!”

Biografie

Angelique is de eerste Flirtcoach in Nederland. In de tijd dat iedereen bezig was met de vraag of het in de hoek van ongewenste intimiteiten viel of niet, zette zij het zakelijk flirten op de kaart. Nationaal en internationaal. Na 3 bestsellerboeken over zakelijk flirten kan zij met recht Dé Flirtcoach van Nederland genoemd worden. De workshops en presentaties die zij geeft worden ook wel one-woman-shows genoemd. Entertainment met een serieuze ondertoon. 

De workshop of presentatie zakelijk flirten wordt in het Nederlands en het Engels gegeven. De ene eye-opener volgt de andere op, en na de workshop of presentatie verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen!

Thema’s die populair zijn voor een workshop of presentatie zakelijk flirten zijn:

– Flirten en netwerken: Als je beseft hoe netwerken ‘werken’ en hoe jij er een onderdeel van bent dan zie je ook dat het een dynamisch proces is dat vooral draait om het opbouwen van sociale verbindingen en sociaal kapitaal. Netwerken is flirten met je toekomstige en bestaande contacten.

– Flirten en de m/v verschillen: We communiceren anders, gaan anders om met stress, verwerken informatie anders en reageren verschillend op emoties. Dat maakt communiceren en samenwerken soms lastig. Tenzij je begrijpt waar die verschillen vandaan komen én hoe je ze succesvol kunt overbruggen. Volg de m/v flirtworkshop, bewonder elkaars prachtige eigenschappen en bundel ze voor optimaal zakelijk succes!

– Flirten met social media: Actief zijn op social media is een must om in contact te komen en te blijven met klanten, (ex) collega’s, leveranciers en de rest van de wereld. Zeker als professional, bedrijf of organisatie. Je moet echt weten hoe de netwerken werken, hoe je voor de dag moet komen en hoe je mensen vindt en zelf wordt gevonden. Er wordt ook volop aandacht besteed aan online reputatie management.

– Flirten en non-verbale communicatie: in deze interactieve workshop ontdek je welke signalen je geeft met jouw lichaamstaal en wat de ander je werkelijk zegt met die van hem of haar.

Naast workshops en lezingen is Angelique ook te boeken als dagvoorzitter. Als dagvoorzitter wil ze de groep leiden, deelnemers betrekken, interactie, verdiepen en aanwezigen tot nieuwe inzichten brengen. Ze zorgt voor samenhang en prikkelende, soms confronterende vragen en initieert gesprekken tussen iedereen die aanwezig is. Haar hoogste doel is om iedereen te verbinden met elkaar waardoor nieuwe contacten worden gelegd, ideeën ontstaan en de dag precies de kant op gaat die de opdrachtgever wil. Als perfectionist is ze scherp op tijden en zorgt ze er voor dat iedereen de aandacht en tijd krijgt die hij of zij verdient. Als dagvoorzitter is Angelique op haar best en als brainstormsessie begeleider, discussie- of debatleider zal er een overvloed zijn aan energie en interactie. Flirten betekent ‘met bloemetjes strooien’ en dat kan ze als geen ander! Heb je behoefte aan een energizer en motivator? Ze is er voor je!

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Netwerken, zakelijk flirten, social media, communicatie, hospitality, lichaamstaal en man-/vrouwverschillen in communicatie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2450,-

In te huren als

Spreker Panellid Presentator Dagvoorzitter Interviewer Performer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Sales & Klantgerichtheid Marketing & Communicatie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Toen ik 17 jaar was ben ik begonnen met werken en studeerde ik ’s avonds. De bijbaan was mijn baan bij Rabobank Alphen a/d Rijn.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Een Flirtworkshop geven aan 4500 werkzoekenden.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Het flirten naar zakelijk succes zal zich ontwikkelen met een spirituele insteek.

Voor wie heb je grote bewondering?

Oprah Winfrey.

Wat weet niemand van je?

Dat ik bang ben voor spinnen (ik houd de schijn op en doe altijd heel stoer).

Twitter

  • @AngeliquevtRiet Zakelijk flirtexpert: 'Er wordt je meer gegund als je contact maakt' https://t.co/pEn6nW4dkH
  • @AngeliquevtRiet How Flirting for Business helps https://t.co/EGbOF1u1Pk via @YouTube
  • @AngeliquevtRiet Leuk! https://t.co/qC5UDUDBok
  • @AngeliquevtRiet 2018 is het jaar dat zakelijk flirten de grens over gaat. Suzanne Meijroos reist als Flirtcoach en International sp… https://t.co/jgcjZR0y6F
  • @AngeliquevtRiet Zakelijk Flirten en loslaten! https://t.co/u9oGSVAjho

Boeken

De 10 flirtgeboden

Waar de 10 geboden ophielden, gaan Angelique van t Riet en Paul Smit v...

Bestel

Oscar De Turk

Mensen zorgen ervoor dat dieren zwerfdieren worden, Dit boek gaat over...

Bestel

Hoe word ik een schat

Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat j...

Bestel