Annemarie van Campen

Annemarie van Campen (1985)

Online media, online communicatie, internet & mobile technologie, overheid, business development, productintroducties, presentatie & communicatie

Beauty walks a razor’s edge”

Biografie

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze Annemarie omschrijven.

Als dagvoorzitter heeft ze inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. Zij stond soms midden tussen de studenten in een koude loods tot voor bomvolle zalen in de Amsterdam ArenA tijdens een innovatiecongres. Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Het doel van Annemarie blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. En het mooie is, ze voel dat opgeladen gevoel zelf ook.

Annemarie van Campen is een tech-savvy communicatieexpert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek haar goed afging. Ze voelt zich thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen dagvoorzitter.
Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heeft Annemarie haar eigen stijl ontwikkeld.

In de events die ze begeleid zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als de dagvoorzitter of presentator ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Annemarie valt net wat meer op, op het podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

Haar inhoudelijke kennis houdt ze op pijl door haar rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde Annemarie succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties. De combinatie met haar werk als presentator en dagvoorzitter is voor Annemarie ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komt op een prachtige wijze samen.

Annemarie zorgt er voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact staan en bezoekers nog lang napraten. Bovendien verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar ze goed in is en dat is waar ze je graag bij helpt. Wil je die goede dagvoorzitter boeken voor jouw event? Dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

'Door onze gezamenlijke werkverleden bij de Rijksoverheid kenden Annemarie en ik elkaar al. Toen wij voor onze Meet & Greets een aansprekende, professionele dagvoorzitter zochten, gingen mijn gedachten uit naar Annemarie. Annemarie was direct enthousiast. Wij van WerkenbijdeEU hebben na haar voorzittersrol bij al weer enkele Meet & Greets geen spijt van onze keuze voor haar. Annemarie is ‘gewoon’ een goede, vakkundige dagvoorzitter die past bij onze doelgroep van young professionals en affiniteit heeft met het onderwerp Werken bij de EU.' - Ministerie van Buitenlandse Zaken

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Online communicatie, mobile ontwikkeling, vrouwen in de ICT, webcare, digitale overheid, online privacy

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1250,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Maatschappij Technologie & ICT Innovatie & Trends Bestuur, Beleid & Politiek Big Data Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Voor 25 gulden, gedeeld met mijn broer, bracht ik het krantje rond van de ondernemersvereniging in mijn geboorteplaats Zutphen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Zodra een idee of concept klopt, voel je dat in alles. Dat gevoel en vooral dat gevoel delen met anderen is een rush die ik nog vaak hoop mee te maken. Het winnen van de internationale Microsoft Worldwide Alliance Partner of the Year Award voor één van de mobile concepten waar ik met een team hard aan gewerkt heb, was een kers op de taart.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Mobile internet is de standaard. De verschuiving van dekstop naar mobile device vindt nu al plaats en zal alleen maar groeien. We werken als vanzelfsprekend tijd en plaats onafhankelijk en organisaties ontwikkelen niet meer per apparaat, maar zijn simpelweg op elk ‘scherm’ toegankelijk. De opkomst van smart watches en Google Glass schetsen waar we heen gaan: intelligente apparaten die ons dagelijks leven optimaal ondersteunen. Het duurt niet lang meer voor we apparaten niet alleen op ons lijf dragen, maar ook in ons lijf. Privacy en vertrouwen zijn daarmee kernthema’s die nog veel stof zullen doen opwaaien.

Voor wie heb je grote bewondering?

Vrouwen die met een sneltreinvaart de technologie-business op zijn kop zetten. Schouders ophalend voor het toch traditionele mannenbolwerk lopen ze in jurkje en hoge hakken tussen de pakken door. Een mooi voorbeeld vind ik Yunha Kim, motor achter de mobile startup Locket die momenteel als een malle groeit.

Wat weet niemand van je?

Niemand is een groot woord, maar wat vaak onverwacht komt: in de weekenden vind je me regelmatig in metal cafés, ik heb een diploma in sportklimmen en tijdens vakanties laat ik zonder moeite alle comfort achter me om per camperbus en te voet, inclusief grote rugzak, de bergen in te trekken.

Twitter

  • @avancampen Het Engelse Say yes to the dress is mogelijk nog erger dan het Amerikaanse.
  • @avancampen Een keurige brief in redelijk begrijpelijke taal. Flauw om het zo negatief te tweeten. https://t.co/egq4v7LssI
  • @avancampen RT @sprekershuysnl : Onze nieuwe blog met de rubriek 'Dag van een dagvoorzitter' met huygenoot @avancampen al gezien? Lees het hier! https:/…
  • @avancampen De man is uit op oorlog, om herkozen te worden 🤷‍♀️ https://t.co/zRxAzDhHeg
  • @avancampen Het voordeel van dit weer is dat ik deze week al 3 boeken uit heb.

Publicaties

Direct boeken

Ik wil graag informatie over de tarieven en beschikbaarheid van Annemarie van Campen

Velden met een * zijn verplichte velden

bedankt voor uw reactie

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Er is iets mis gegaan

Er is iets mis gegaan tijdens het verzenden
van uw bericht. Probeert u het nog eens.

probeer opnieuw