Annemarie van Campen als dagvoorzitter inhuren

Annemarie van Campen als dagvoorzitter inhuren

Online media, online communicatie, internet & mobile technologie, overheid, business development, productintroducties, presentatie & communicatie

Energie brengen, rust scheppen”

Biografie

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze Annemarie omschrijven.

Energie brengen. Rust scheppen

Als dagvoorzitter staat Annemarie veel en graag op het podium. Inmiddels heeft zij talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. Soms midden tussen de studenten in een koude loods tot voor bomvolle zalen in de Amsterdam ArenA tijdens een innovatiecongres. Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Het doel van Annemarie blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. En het mooie is, ze voelt dat opgeladen gevoel zelf ook.

Sterk op inhoud, fris op het podium

De combinatie van intelligentie, presence, snelheid en inlevingsvermogen maakt Annemarie van Campen tot een plezier om naar te kijken en luisteren. Een dynamische, jonge vrouw die in staat is complexe materie in uitstekend Nederlands en Engels toegankelijk te maken voor publiek op elk niveau.

Annemarie van Campen staat garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ze streeft voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ze graag door oppervlakkigheden heen prikt.

Annemarie als spreker 

Met veel plezier staat Annemarie op het podium als keynote spreker en doet ze mee in paneldiscussies om mensen uit het bedrijfsleven en overheid te inspireren.

Haar lezingen kenmerken zich door scherpte, een vrolijke noot en de ‘wow’-factor. Als spreker houdt Annemarie er van om de kennis van het publiek te vergroten en concrete handvatten te geven om mee aan de slag te gaan.

Niet je doorsnee trend-presentatie, maar een maatwerk keynote die direct verbonden is met de dagelijkse praktijk van het publiek.

Organiseer je een evenement voor een ondernemend publiek, waar een verbinding ligt met innovatie, IT, digitalisering, technologie of online communicatie? Vraag Annemarie dan als de perfecte vrouwelijke keynote spreker.

Digitalisering, ICT en innovatie

In de events die ze begeleid zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als de dagvoorzitter of presentator ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Annemarie valt net wat meer op, op het podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

Haar inhoudelijke kennis houdt ze op pijl door haar rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde Annemarie succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties.

Waarom Annemarie

Annemarie zorgt er voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact staan en bezoekers nog lang napraten. Bovendien verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar ze goed in is en dat is waar ze je graag bij helpt. Wil je die goede dagvoorzitter boeken voor jouw event? Dan ben je bij Annemarie aan het juiste adres.

 

Voor meer beeldmateriaal: https://www.youtube.com/watch?v=sk0BZoKP01s

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Online communicatie, mobile ontwikkeling, vrouwen in de ICT, webcare, digitale overheid, online privacy

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1750,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Maatschappij Technologie & ICT Innovatie & Trends Bestuur & Beleid & Politiek Big Data Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Voor 25 gulden, gedeeld met mijn broer, bracht ik het krantje rond van de ondernemersvereniging in mijn geboorteplaats Zutphen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Zodra een idee of concept klopt, voel je dat in alles. Dat gevoel en vooral dat gevoel delen met anderen is een rush die ik nog vaak hoop mee te maken. Het winnen van de internationale Microsoft Worldwide Alliance Partner of the Year Award voor één van de mobile concepten waar ik met een team hard aan gewerkt heb, was een kers op de taart.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Mobile internet is de standaard. De verschuiving van dekstop naar mobile device vindt nu al plaats en zal alleen maar groeien. We werken als vanzelfsprekend tijd en plaats onafhankelijk en organisaties ontwikkelen niet meer per apparaat, maar zijn simpelweg op elk ‘scherm’ toegankelijk. De opkomst van smart watches en Google Glass schetsen waar we heen gaan: intelligente apparaten die ons dagelijks leven optimaal ondersteunen. Het duurt niet lang meer voor we apparaten niet alleen op ons lijf dragen, maar ook in ons lijf. Privacy en vertrouwen zijn daarmee kernthema’s die nog veel stof zullen doen opwaaien.

Voor wie heb je grote bewondering?

Vrouwen die met een sneltreinvaart de technologie-business op zijn kop zetten. Schouders ophalend voor het toch traditionele mannenbolwerk lopen ze in jurkje en hoge hakken tussen de pakken door. Een mooi voorbeeld vind ik Yunha Kim, motor achter de mobile startup Locket die momenteel als een malle groeit.

Wat weet niemand van je?

Niemand is een groot woord, maar wat vaak onverwacht komt: in de weekenden vind je me regelmatig in metal cafés, ik heb een diploma in sportklimmen en tijdens vakanties laat ik zonder moeite alle comfort achter me om per camperbus en te voet, inclusief grote rugzak, de bergen in te trekken.

Twitter

Publicaties