Annette van Soest als dagvoorzitter inhuren

Annette van Soest als dagvoorzitter inhuren

Presentator, journalist, gespreksleider, Neerlandica, BNR, Sprout, nieuws, interviews, ondernemen, economie

Biografie

Annette is te horen als presentator bij BNR Nieuwsradio en artikelen en interviews van haar zijn te lezen in bladen zoals Sprout. Haar specialisatie is ondernemerschap, financiën en economie. Annette is geïnteresseerd in de persoon achter de ondernemer en het verhaal achter de harde cijfers.

Annette werkt sinds 1998 in de journalistiek. Na een correspondentschap in New York in 2008, besloot ze haar baan bij Dow Jones Newswires op te zeggen en als zelfstandig journalist verder te gaan.

Behalve in New York heeft ze gewoond en gewerkt in Parijs en Kaapstad. Nog steeds maakt ze geregeld reportages in het buitenland. Daarnaast heeft ze ervaring als eindredacteur/corrector, voice over en interviewer bij mediatrainingen. Ook is Annette in te huren als gespreksleider en interviewer voor videoproducties.

Daarnaast is Annette een veelgevraagd dagvoorzitter. Ze bereidt zich inhoudelijk goed voor en verdiept zich graag in ingewikkelde onderwerpen. Ze leest zich goed in en denkt graag mee, aangezien een goede voorbereiding erg van belang is. Ze houdt ervan om men tot nieuwe inzichten te laten komen en men iets te leren, te inspireren. Dit altijd met een lach! 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Ondernemerschap, financieel en economisch nieuws

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid Interviewer Dagvoorzitter Presentator

Onderwerpen

Economie & Financien Ondernemen Maatschappij Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Prei poten. Van het geld wat ik daarmee verdiende kocht ik een stereotoren. Onverwoestbaar want ik heb hem nog steeds.

Wat weet niemand van je?

Dat ik dol ben op stokstaartjes. Als ik oud en rimpelig ben begin ik een opvanghuis in Afrika voor stokstaartjes zonder stok of staart. In de tussentijd vang ik het gemis aan stokstaartjes op met mijn twee katten.

Twitter