Vakgebied

Vernieuwen
Veranderen
Patronen doorbreken

Thema's

Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Innovatie & Trends
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Spreker

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie


Arend Ardon is een sociaal psycholoog en bedrijfskundige. Arend doceert aan diverse business schools, onder meer als kerndocent aan de School of Business en Economics van de Maastricht University. Arend promoveerde in 2009 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij is een veelgevraagd spreker tijdens congressen en seminars. Hij publiceerde tientallen artikelen en diverse boeken. Van Arends boek 'Doorbreek de cirkel!' werden inmiddels 30.000 exemplaren verkocht. Het boek werd in het Engels uitgegeven ('Break the Cycle!). Ook zijn boek 'Ontketen vernieuwing!' is een bestseller. Arend Ardon ontwikkelde met Elephant Road zijn online course over Veranderen en Vernieuwen, speciaal voor de smartphone en tablet. Zijn passie is om samen met opdrachtgevers inspirerend te veranderen, beweging te creeren en nieuwe wegen te ontdekken. Dit vraagt soms om het blootleggen en doorbreken van ingesleten patronen, om vervolgens meer snelheid te kunnen maken. Arend Aron is graag intensief betrokken bij vernieuwingsprocessen, vaak ondersteund door een team van ervaren verandercoaches.

'Arend Ardon is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen persoonlijke ontwikkeling, verandering en vernieuwing. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.'


Lees meer
Arend Ardon spreker

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer