Art Rooijakkers als dagvoorzitter inhuren

Art Rooijakkers als dagvoorzitter inhuren

Presentator en programmamaker

Wie is de mol?”

Biografie

Art Rooijakkers is tv-presentator en programmamaker. Na een studie Journalistiek start hij zijn carrière bij AT5 als verslaggever, gevolgd door NOVA. Daarna komt hij als reporter terecht bij 'Expeditie Robinson' en presenteert vervolgens verschillende programma's voor Net5 waaronder 'Peking Express', waar hij tevens ook de eindredacteur van is.

In 2011 besluit de AVRO hem te contracteren als nieuw gezicht. Onder de vlag van de AVRO presenteert hij programma's als 'Lola zoekt Brood', 'Fort Boyard', 'Mag ik u kussen', 'Cash op Zolder' en 'Wie is de Mol?'. Daarnaast is hij ook te horen in het radioprogramma 'Virus' en is hij talkshow host van het Nederlands Filmfestival in Utrecht.

In het najaar van 2013 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster Man, samen met Johnny de Mol en Jeroen van Koningsbrugge.

In het najaar van 2013 start een nieuw programma: ‘Operatie Fit NL’. Rooijakkers neemt de presentatie van dit programma, waarin een aantal mensen in tien weken fit wordt gemaakt, voor zijn rekening. En begin 2014 was Rooijakkers te zien zijn als presentator van het nieuwe programma 'Rooijakkers & Verster: Juridische Zaken'. Dit deed hij samen met Lauren Verster. Ook komend seizoen is Art te zien op televisie, waarvoor hij een satirisch nieuwsprogramma zal gaan maken.

Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet Rooijakkers de juiste vragen te stellen tijdens interviews. Als dagvoorzitter houdt hij de touwtjes strak in handen, op een sympathieke en enthousiaste manier. Dit maakt Rooijakkers een populaire dagvoorzitter op uiteenlopende congressen en seminars.

 

Foto: Michel Schnater Fotografie

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Journalistiek, kunst & cultuur, media, entertainment & cabaret, reizen & avontuur

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Kunst & Cultuur Cabaret & Entertainment Leiderschap Ondernemen Bedrijfsleven & Management

Twitter