Vakgebied

Thema's

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

De oprichter van Astrid Cattel producties is Astrid Fréderique Cattel

Afgelopen 5 jaar is Astrid oprichtster/directeur eigenaar geweest van een succesvolle regionale jeugd Theaterschool in het Gooi. De school telde 4 docenten en er werden tevens landelijk workshops gegeven. De theaterschool heeft Astrid onlangs verkocht omdat zij nu zelf het veld in wil gaan. Vleugels uit! Haar focus ligt op presentatie en formats. Het acteren, zingen en schrijven zal zij daarnaast nooit willen verliezen.

In 2017 is Astrid o.a. in diverse TV commercials te zien en zij speelt hier in de hoofdrol. Sinds 8 TV seizoenen is zij bij het RTL4 programma De Tv Kantine waar zij de vaste Stand in is van presentatrice Irene Moors. Dit najaar is Astrid te zien bij het SBS6 TV programma ‘Boswachter gezocht’. Zij presenteerde in maart o.a. het Goois Jazz Festival (publieksaantal vanaf 2000) in theater Spant en zij heeft het jaarlijkse regionale Sinterklaasfeest (v.a. 500 kinderen) gepresenteerd incl. eigen format. Eerder interviewde zij gedurende anderhalf uur de directie van het Singer Theater / Museumzaken Laren voor live publiek. Astrid ging in een ander interview op zoek naar de kunstenaar in Radio DJ Ruud de Wild en zij maakte een item over zijn expositie ‘Trigger’. En zij presenteert Events, van zakelijk tot bijeenkomsten voor medici.

In haar eerdere jaren heeft Astrid interne trainingen gegeven bij MInterim en ook werkte zij op marketing bij KLM. Haar weloverwogen creatieve pad is iets van de laatste jaren. Astrid is geboren in Gouda en opgegroeid binnen een ondernemend burgemeestersgezin in Noord-Holland. Zij zelf heeft besloten om dit politieke pad niet in te slaan. Al verstaat zij de kranten als geen ander. Sinds 12 jaar woont zij met haar man en 2 dochters in het Gooi.

Referenties Astrid Cattel

Astrid is ook te boeken als Trainingsacteur

2018 is ze ook actrice in De Tv Kantine seizoen 9 (als stand in Irene Moors) geweest.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer