Bart van Luijk als spreker inhuren

Bart van Luijk als spreker inhuren

Klantgerichtheidscoach, entertrainer, verkoopgoeroe, ondernemer, auteur

Nummer 1 word je nooit alleen!”

Biografie

Bart zelf is niet voor één gat te vangen. Als auteur schreef hij 68 boeken. Als klantgerichtheidsgoeroe zette hij samen met de Erasmus Universiteit ‘klantgerichtheid’ voor het bedrijfsleven en de overheid op de kaart. In zijn jarenlange carrière heeft Bart duizenden verkopers, verkoopmanagers en salesteams getraind en tal van directies en CEO’s voorzien van advies op het gebied van veranderingsprocessen voor de klant. Bart's kracht ligt in het beter maken van mensen en organisaties door discipline en mentaliteit als speerpunt van het beleid te hanteren. U handelt na een sessie met Bart vanuit de wensen van de klant, waardoor u uw klanten behoudt, nieuwe klanten wint en meer omzet realiseert.

Als presentator vulde hij zalen met 5 tot 5.000 deelnemers. Hij is met zijn ‘Bart van Luijk Business Shows’ een veelgevraagd presentator van op maat gemaakte presentaties. Hij is niet te evenaren als het om verkopen, klantgerichtheid en teamwork gaat. Hij weet u en uw deelnemers als geen ander te prikkelen om het beter te doen. Ad rem en alert brengt hij de met u afgestemde missie op de meest toegankelijke manier over. Door zijn plagend interactieve wijze van werken laat Bart uw boodschap beklijven en voorbeelden in herinnering blijven.

Als ondernemer breidde hij DOOR Training & Coaching uit tot een internationale onderneming. Als organisator stak hij zijn nek uit met de gedurfde M&M-congressen in de Rotterdamse Kuip en de bossen van Doorn. Als trainer ontwikkelde hij resultaatgerichte klantgerichtheid- en verkoopprogramma’s waar General Motors met Opel in de jaren negentig in heel Europa van profiteerde. Als veranderaar is hij de bedenker en inrichter van het verrassende Veranderhuis te Doorn en als voorzitter van de Sportclub Neptunus is hij sinds 1997 de stille kracht achter de successen van Neptunus in Rotterdam.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Klantgerichtheidscoach, entertrainer, verkoopgoeroe, ondernemer, auteur

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €4050,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer Performer

Onderwerpen

Maatschappij Ondernemen Leiderschap Bedrijfsleven & Management Cabaret & Entertainment Sales & Klantgerichtheid

Interview

Wat was je eerste baantje?

De schillenboer, Janus, helpen voor een dubbeltje.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het organiseren van de beide M&M Congressen in 1988 en 1990.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Schrijven. Schrijven om anderen te laten profiteren van de fouten die ikzelf heb gemaakt.

Voor wie heb je grote bewondering?

Op 1 oktober 2013, Gertjan Verbeek.

Wat weet niemand van je?

Dat niemand mijn nare kant ervaart als hij doet wat hij moet doen..

Twitter

Boeken