Bas Hoogland als spreker inhuren

Bas Hoogland als spreker inhuren

Spreker, presentator & panellid

"Aardig zijn kost niks. Alles wat leuk is, kost geen moeite. Be different!"”

Biografie

Bas Hoogland begint, na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht, zijn werkcarrière bij Bilderberg Hotels. Bij dit bedrijf begint hij zijn tocht van sales representative naar commercieel directeur. Na diverse tussenstops, o.a. bij Gran Dorado en J.C Decaux, wordt Bas in 1996 gevraagd als commercieel directeur bij het te starten Landal GreenParks, om van dit bedrijf iets moois te maken.

In de bijna 19 jaar als Commercieel Directeur won Landal alle mogelijke prijzen waaronder jaar op jaar de “Thuiswinkel Award” en de Zoover Award voor “beste vakantieaanbieder”. In 2010 werd Landal gekozen tot “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland” en in de jaren erna bleef Landal , als enige bedrijf tot nu toe, in de TOP 5 van Klantvriendelijkste bedrijven van Nederland!  


Begin 2015 verliet hij Landal voor een rustiger tempo. Samen met z’n vrouw exploiteert hij nu een uniek vakwerkhuis: ‘De Heerlijkheid Vijlen’ in Zuid-Limburg. Hij ging van 13500 huisjes terug naar 1! Daar neemt Hoogland de rol van gastheer, tuinman, hoofd valet parking, houthakker & oppasser op zich. Naast zijn vakwerkhuis adviseert Bas Hoogland bedrijven en spreekt hij over 'Gastvrijheid, klantvriendelijkheid & hostmanship’, de do’s &dont’s. Hoe word je een klantvriendelijk bedrijf? Dit staat in het teken van zijn motto: 'Aardig zijn kost niks!'.
Met een kritische blik gericht op de toekomst laat Bas in een inspirerende presentatie z'n toebehoorders naar huis gaan met bruikbare tips. 

Geen theoretisch verhaal uit een managementboekje, maar een inspiratievol, bevlogen, succesvol en praktijkgericht verhaal uit het hart, voor bedrijven die écht werk willen maken van klantvriendelijkheid.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Hostmanship, hospitality, marketing, klantvriendelijkheid

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Tarief

Vanaf €1795,-

In te huren als

Spreker Presentator Panellid

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Bedrijfsleven & Management Sales & Klantgerichtheid

Interview

Wat was je eerste baantje?

Op mijn 7de was ik de afwasser in de zaak van mijn ouders.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Ik heb een geweldig bedrijf achtergelaten.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik verwacht dat mijn vakgebied over 10 jaar te maken krijgt met meer procedures en meer digitalisering.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb de grootste bewondering voor mijn vrouw.

Wat weet niemand van je?

Wat niemand van mij weet, is dat ik ook ongegeneerd niks kan doen.

Twitter

Publicaties