Ben Woldring als spreker inhuren

Ben Woldring als spreker inhuren

ondernemen, ICT, innovatie, startups, e-commerce, en creativiteit.

Trek de wereld in, want buiten daar gebeurt het”

Biografie

Ben Woldring, geboren te Groningen, is een Nederlandse internetondernemer. Op 13 jarige leeftijd richtte hij zijn eerste onderneming op. Inmiddels is Ben Woldring miljonair en directeur van de BENCOM Group, een internetbedrijf met 45 mederwerkers en 9 vergelijkingssites.

Ben is op zijn 13e jaar zijn eigen onderneming gestart van uit school. Hij maakte een onafhankelijke website waarop hij telefoontarieven met elkaar vergeleek. Tijdens een uitzending van het televisieprogramma Kassa kreeg Ben landelijke bekendheid en de interesse van de grote telecomaanbieders was gewekt. Vanaf zijn ouderlijk huis is hij gestart als ondernemer met zijn vader als Persenal Assistent en zijn moeder als locatie directeur. Inmiddels heeft ben al 3 locaties negen verschillende vergelijkingssites waaronder bellen.com, internetten.nl, digitelevisie.nl, gaslicht.com, Lookingforbooking.nl en zijn nieuwste site Poliswijzer.nl.

In 2003 werd Ben uitgeroepen bij Ernst & Young tot ‘’Entrepreneur of the Year’’ en in 2006 werd hij door het Amerikaanse zakenblad Business Week uitgeroepen tot ‘’Europees Ondernemer van het jaar onder de 25.’’

Steeds draait het er om duidelijkheid te creëren in verschillende markten door zo veel mogelijk transparantie te bieden op het gebied van prijs en productaanbod.

Ben spreekt over start-ups, innovatie, ondernemingsschap en creativiteit.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Innovatie, start-ups, e-commerce en creativiteit

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Technologie & ICT Marketing & Communicatie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Mijn eerste baantje begon ik zelf, met mijn vrienden langs de weg kauwgomballen verkopen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Alles wat ik bereikt heb, alle ideeën die werkelijkheid zijn geworden.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik wil blijven groeien. Ik heb wel een visie over wat er staat te gebeuren, op het gebied van internet, mobiele telefonie en televisie, maar die ga ik je niet vertellen.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mijn ouders die mij altijd hebben gesteund in alles wat ik deed.

Twitter

Boeken