Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Benito Doelwijt is een veelgevraagd performance specialist en founder van de Lenard and Lenard group. Zijn kracht ligt in het verbeteren van de performance van mensen, teams en organisaties. Naast performance specialist en co-host van een eigen podcastprogramma bij radio zender BNR, is hij ook een concept denker - en verantwoordelijk voor tal van vernieuwende succesvolle concepten die allen gemeen hebben dat ze mensen in staat stellen op een leuke en meetbare manier aan zichzelf te werken. Als spreker kan hij als geen ander verbinding maken met zijn publiek. Dit komt mede omdat hij zichzelf niet spaart tijdens zijn presentaties. Sinds twee jaar werkt hij samen met Jörgen Raymann. Ze gaan in gesprek met topondernemers en -politici over de toekomst van werken en ontwikkelen. Tijdens de interactieve sessie “Wij in de toekomst” gaan Doelwijt en Raymann in op de uitdagingen van de werkende mens. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige zelfspot en satire.

Benito Doelwijt is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen X Y en Z. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer