Vakgebied

Projectmanagement

Thema's

Ondernemerschap

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

We leven in een snelle en drukke samenleving, waarbij we weinig stil staan bij het plezier en de lol die je kunt hebben. Daarnaast willen we graag zoveel mogelijk informatie tot ons nemen en het liefst zoveel mogelijk mensen in ons netwerk hebben. Een LachKeyNote is perfect om de luchtigheid en lol erin te brengen, en gezien het je hoofd even leeg maakt, ook effectief om daarna weer meer informatie tot je te nemen. Daarnaast krijg je verbinding met andere als je lacht. Dus multifunctioneel! Binnen 15 tot 25 minuten kun je met een grote groep al zo'n effect krijgen.

Dit kan ook in een workshop vorm voor kleinere groepen. Bij beide gaat het om lachen zonder aanleiding en op zoek naar de speelsheid van kinderen. Voor vele een interessante en spannende ervaring, die na afloop een erg goed en bevrijdend gevoel kan geven.


Lees meer

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer