Vakgebied

Internationaal zakendoen
Nieuwe businessmodellen
Nieuwe media
Netwerken
Start-ups
Branding en Marketing
Ambities en dromen verwezenlijken
Ecommerce & sales
Je eigen bedrijf opzetten
Leren van falen
Jong ondernemerschap
Klantgerichtheid en succesvol verkopen
Computer technology
Lifehacking

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financiën
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.450

Biografie

Biografie

Als Bernd Damme ergens enthousiast over is – en dat is deze serial entrepreneur nogal vaak - dan gaat hij er helemaal voor. Al op zeer jonge leeftijd startte de gedreven ondernemer en marketingexpert Eyewear.nl; de startup groeide uit tot de online marktleider in de Benelux die Bernd in 2013 verkocht. Na dit avontuur richtte de kunst- en geschiedenisliefhebber twee merken op: herenmode label Pelliano en juwelenhuis House of Eléonore. Laatstgenoemde, in samenwerking met het legendarische familiebedrijf Royal Asscher, was een volledig duurzaam en transparant luxebedrijf. Aangezien Bernd geniet van reizen, puur eten en ongerepte natuur, is hij zich ook bewust van de verantwoordelijk die we dragen voor onze planeet.

Het opbouwen van merken en implementeren van de juiste strategieën zijn Bernds grootste kwaliteiten. Hij helpt graag organisaties en bedrijven met de kennis opgedaan tijdens zowel succesvolle als minder geslaagde ervaringen; van je fouten leer je immers het meest. Bernd heeft inmiddels veel ervaring als strategy consultant. Hij is de oprichter van Sativus: een boutique consultancy kantoor dat helpt om organisaties toekomstbestendig te maken. Eerder was Bernd hoofd Ecommerce en Omni-channel (ad interim) bij Essenza Home en vicevoorzitter van de Sagamores Foundation. Ook adviseerde hij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie én is hij adviseur en aandeelhouder in startups als FlexAppeal, Woov en ZYNC. Muziekliefhebber Bernd is daarnaast gepassioneerd bestuurslid bij Wonderfeel, het festival voor klassieke muziek, en een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Bernd studeerde International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was genomineerd voor prijzen als de LOEY Awards, de Sprout Challenger 50, Retail Rookie of The Year en Elsevier’s 50 talenten van de toekomst. In 2012 werd Bernd uitgeroepen tot beste jonge ondernemer van het jaar.

Dankzij al deze ervaringen is Bernd de juiste keuze als je op zoek bent naar een inspirerende, welbespraakte dagvoorzitter of spreker op jouw evenement.

Lees meer
It’s more fun to be a pirate than to join the navy
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer