Bert van Leeuwen als dagvoorzitter inhuren

Bert van Leeuwen als dagvoorzitter inhuren

Presentator, panellid, discussieleider, workshops conflictbeheersing

Doodzonde om je druk te maken om dingen die het absoluut niet waard zijn!”

Biografie

Bert werkt sinds 1984 als presentator voor de EO. In de afgelopen jaren presenteerde hij tientallen verschillende radio- en televisieprogramma’s en evenementen. Onder andere was hij presentator van kinderprogramma’s, discussieprogramma’s, medische programma’s en quizzen. De afgelopen jaren maakt hij het verzoeningsprogramma 'Het Familiediner', waarin hij mensen met een vaak langdurend conflict weer aan één tafel probeert te krijgen. Sinds 1999 is Bert mede-eigenaar van Skyhigh tv, een televisieproductiebedrijf dat programma’s produceert voor bijna alle commerciële en publieke omroepen.

Bert is geboren in Den Haag en opgegroeid in een groot gezin met 7 kinderen. Vader was ondernemer en had een groothandel in aardappelen. Na de middelbare school heeft Bert MO-Nederlands gestudeerd en daarna de studie Nederlands aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Naast de studie had hij vanaf zijn 19e al een eigen schoonmaakbedrijf om wat inkomsten te derven. Vanaf 1984 ging Bert freelance werken als omroeper voor de EO. Na het beëindigen van de studie en de verkoop van het schoonmaakbedrijf werd het Bert fulltime presentator.

In 1999 startte Bert met drie compagnons het productiebedrijf Skyhigh tv. Intussen maken ze met dit bedrijf diverse programma’s voor zowel publieke als commerciële omroepen. Onder andere produceren ze ‘De allerslechtste chauffeur’ en ‘Over mijn lijk’ voor BNN, ‘De Slimste mens’ voor de NCRV, ‘Met open armen’ voor RTL4 en ‘Het Familiediner’ voor de EO.

'Het Familiediner' presenteert Bert al sinds 2003. In het kader van dit programma volgde hij de opleiding voor mediator. 

Bert is een zeer geliefde dagvoorzitter en ook als gespreksleider of mediator bij discussie-onderdelen komen zijn talenten goed tot hun recht. Door zijn talent om conflicten te beperken weet hij partijen nader tot elkaar te brengen en constructief met elkaar te laten praten. Doordat hij kan putten uit zeer veel praktijksituaties, is Bert in te zetten bij uiteenlopende congressen en seminars. 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Conflictbeheersing, media, entertainment & cabaret, religie & spiritualiteit

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Motivatie & Inspiratie Leiderschap Cabaret & Entertainment

Interview

Wat was je eerste baantje?

Verkoper op Haagse markt.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Vele hoogtepunten, maar hoogste punt is nog niet bereikt.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

In techniek en vorm nog veel meer verbeterd en ontwikkeld, maar in de kern onveranderd.

Voor wie heb je grote bewondering?

Vrijwel iedereen heeft wel iets waar ik bewondering of respect voor heb. Bij de één is dat alleen wat opzichtiger dan bij de ander.

Wat weet niemand van je?

Wat ik denk en wat ik voor me hou, meestal vrij onschuldig maar soms is dat beter zo.