Vakgebied

Fashion
Styling
Ondernemerschap
Stylingworkshops
Workshop business styling

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Lifestyle & Health

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Mode-ondernemer, Danie Bles, leidt als creatief directeur en eigenaresse verschillende bedrijven: ByDanie, ByDanie Designer Vintage Store, Style School ByDanie, Maison365 en Amsterdam Fashion Week. ByDanie is een boetiek productiebedrijf waar ze events en digitale strategieën produceert voor beauty, fashion en lifestyle bedrijven. Aan de hand van Danie’s visie streven de bedrijven ernaar om te innoveren op het gebied van retail, productie en digitale concepten.

De ervaring die Danie heeft opgedaan door de jaren resulteerde in de oprichting van de Style School ByDanie, waar ze de studenten inspireert met haar ondernemers mentaliteit en educeert ze, samen met grote namen uit de industrie, opkomende creatieve professionals.

In 2017 heeft Danie samen met haar partners de online styling experience Maison365 opgericht. Maison365 is een mode e-commerce platform waar consumenten een unieke kans krijgen op een geïndividualiseerde winkel ervaring.

Daarnaast is onder leiding van Danie het tweejaarlijkse mode-event, Amsterdam Fashion Week (AFW) herzien en heeft, onder andere, plaatsgevonden op het Amsterdamse Museumplein en de Nieuwe Kerk op de Dam. AFW heeft de ‘See Now, Buy Now’ – formule toegepast op de deelnemende shows en stelt de consumenten in staat om de collecties onmiddellijk na het zien van de show (livestream) aan te schaffen.

Lees meer
'Be your own stylist, mix & match your wardrobe!''
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer