Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Goedendag! Ik ben mezelf aan het oriënteren hoe ik mezelf kan laten inhuren als motivational speaker/trainer. Zo ben ik op jullie website gekomen. Misschien kunnen jullie mij van wat informatie voorzien hoe ik ermee kan starten. Ik heb een heel krachtig verhaal. Het gaat over verantwoordelijkheid nemen, doorzettingsvermogen, keuzes maken. Mijn verhaal gaat over mijzelf en heet 'van rollator naar 3 keer per week sporten'. Ik heb zelf chronische pijn en vermoeidheid. Door mindset verandering heb ik bereikt dat ik nu een succesvol coach ben met een online programma. Ik sta al af en toe voor groepen, maar mijn droom is echt zalen inspireren met mijn verhaal. Zouden jullie mij kunnen vertellen waar ik zou moeten starten om dat te bereiken?


Meer informatie


Ik ben Debby van Paridon, 31 jaar en ik ben Acceptatiecoach & Ervaringsdeskundige (Chronische pijn en vermoeidheid). Ik heb de afgelopen 16 jaar een lange weg afgelegd waarop mijn verhaal gebasseerd is. Mijn verhaal gaat letterlijk van ‘Rollator naar 3x per week sporten’.

Inmiddels 4,5 jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen, met als uiteindelijke doel dat ik zalen vol mensen kan inspireren met mijn verhaal. Ik wil mensen meegeven hoe belangrijk zelfverantwoordelijkheid is. Mijn verhaal gaat dan ook over verantwoordelijkheid nemen, doorzettingsvermogen, keuzes maken. Door mindset verandering heb ik bereikt dat ik nu een succesvol coach ben met een online programma (zie website www.debhelpt.nl).

Ik sta al voor groepen, maar ik heb nog geen ervaring voor volle zalen. Mijn verhaal kan ik verbinden aan een training. Door mijn ervaring als leerkracht en coach heb ik de perfecte combinatie om zowel als trainer als spreker aan de slag te gaan voor klanten. De luisteraars hoeven ook zeker geen pijn en vermoeidheid te hebben.

Mijn ervaring:

  • Verscheidene lezingen gegeven in verschillende beroepstakken
  • Leerkracht
  • Staan voor groepen
  • Schrijven lessen/trainingen
  • Didactische vaardigheden
  • Reeds 4,5 jaar werkzaam als (groeps)coach


Daarnaast denk ik dat de volgende pagina een goed beeld geeft van mijn verdere relevante ervaringen en verhaal: https://www.debhelpt.nl/over-deb/

Ik zie mezelf spreken/trainen voor verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld:

Overheidsorganisaties die helpen bij het vinden van nieuw werk door een handicap (denk aan uwv bijvoorbeeld)

Zowel de medewerkers, als de mensen die worden geholpen

Binnen bedrijven aan teams gericht op 1 van de thema’s

Bijvoorbeeld in de zorg, als het gaat om zelfzorg (zorgverleners lopen zichzelf nogal eens voorbij)

Thema’s

Zelf verantwoordelijkheid nemen

Zelf zorg

Leven met chronische pijn & vermoeidheid

Accepteren

Keuzes maken

Doorzettingsvermogen

Omgaan met emoties

Hooggevoeligheid in combinatie met pijn & vermoeidheid

In de chat werd ook gevraagd om foto’s & video’s. Ik neem aan dat dit is om een beeld van mij te krijgen. Ik heb mijn website toegevoegd die vol staat met foto’s van mij. Mochten jullie iets specifieks nodig hebben, dan ga ik dit voor jullie regelen.

Ik ben erg benieuwd hoe jullie iemand als mij zien, ik ben in ieder geval extreem gemotiveerd om enorm veel mensen te inspireren met mijn (levens)verhaal.

Lees meer

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer