Deniece von Harras als spreker inhuren

Deniece von Harras als spreker inhuren

Ondernemer & zakenvrouw, fiscalist voor directeuren en ondernemingen, oprichter netwerkcommunity NL Zakenvrouwen, lid beroepenveld commissie Hogeschool Rotterdam

Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet te genieten”

Biografie

Deniece is een ‘gamechanger’. Haar missie is om een gevoel van revolutie, hoop en vertrouwen achter te laten op individueel of collectief niveau.

Onderwerpen als rechtvaardigheid en gelijkheid raken haar diep en zijn van essentieel belang in de maatschappij. Door haar (net)werk op een juiste manier te gebruiken, wil ze haar aandeel hierin hebben om bij te dragen.

Iedereen kent wel kinderen die voortdurend vragen ‘Waarom?’. Als klein meisje van 5 jaar was Deniece zo en eigenlijk is ze dat in de basis niet kwijtgeraakt. Ze wil weten hoe iets werkt en wat mensen beweegt. Gecombineerd met haar drive om dingen te creëren en mensen verder te helpen en in hun kracht te zetten. Altijd met een kritische blik en niet bang om anders te zijn en het op een andere manier te doen. Een gamechanger.

Ze heeft op jonge leeftijd geleerd belangrijke keuzes te maken en naar haar gevoel te luisteren bij de stappen die ze ondernam. Met een brede interesse voor wat er gebeurt in de maatschappij en te combineren met dat waar ze goed in was, heeft ze achtereenvolgens de studies Management, Economie en Recht (HEAO) en Fiscale Economie (Universitair) afgerond. Tijdens deze studies werkte ze reeds voor haar eerste werkgever. Hier merkte ze voor het eerst dat haar commerciële en vaktechnische vaardigheden en de kracht om mensen op individueel en collectief niveau te inspireren en te mobiliseren haar sterkste punt is.

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor werkgevers waar ze zeer leerzame jaren heeft mogen ervaren, kreeg ze de behoefte om zelf te ondernemen. Sindsdien behoren businessclub NL Zakenvrouwen en haar werkzaamheden als fiscalist onder de naam NXT Business waarmee ze zich richt op DGA’s en hun ondernemingen tot haar voornaamste werkzaamheden.

Tijdens haar energieke workshops en lezingen geeft Deniece je praktische tips en adviezen over hoe je naar de top komt, binnen no time een waardevol netwerk opbouwt, hoe je opvalt zonder je authenticiteit te verliezen zowel binnen als buiten een organisatie en hoe je obstakels in je voordeel kunt zetten.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

(Vrouwelijk) leiderschap, opbouwen van een organisatie/netwerk, positioneren van vrouwen in zakenwereld, genderdiversiteit, maatschappelijk betrokken ondernemen

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €3000,-

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Maatschappij

Interview

Wat was je eerste baantje?

Assistent van de stagiaire in de kapsalon: haren opvegen en koffiezetten.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het compliment van mijn cliënten dat zij bij me wilden blijven toen ik voor mezelf begon. Voor mij een positieve bevestiging voor de manier waarop ik mijn werk uitvoer en het gevoel dat ik mijn cliënten geef. En dat ik na elke bijeenkomst van NL Zakenvrouwen zie en hoor dat de gasten het naar hun zin hebben gehad.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik hoop een balans aan te treffen van vrouwen en mannen in het bedrijfsleven die daar zijn gekomen op basis van kennis en kunde.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik ben een bewonderaar van mensen die met de combinatie passie, doorzettingsvermogen, energie, positiviteit en inzicht iets creëren voor andere mensen en achterlaten voor de maatschappij. Wat mij betreft kan dat een scholier zijn van 15 tot iemand van 95 jaar.

Wat weet niemand van je?

Ik heb geen geheimen, maar sommige dingen zien alleen mensen in mijn directe omgeving: Ik kan heel goed luchtgitaar spelen, ik geef graag autoconcerten en ik lees magazines van achter naar voren.

Twitter

  • @NLZakenvrouwen Ik ga, wie van mijn oud-collega’s van EY zie ik begin nog meer op 17 januari? https://t.co/8vbuNqbhbP
  • @NLZakenvrouwen Super tof dat ik geïnterviewd werd door Rotterdamse Jongensdromen over het uitkomen van mijn 'meisjesdromen', zoals… https://t.co/XH1ndYAeg6
  • @NLZakenvrouwen In de vorige vlogs voor ondernemers vertelde ik waar je een goede fiscalist vindt en wanneer je hem/haar in de arm… https://t.co/HMq2lo5iS8
  • @NLZakenvrouwen Waar let je als MKB ondernemer op bij het vinden van een fiscaal adviseur?: https://t.co/Ie0F1DocOg via @YouTube
  • @NLZakenvrouwen Ik weet dat bij de meeste vrouwen de haren overeind gaan staan als ze dit soort vragen/stellingen voorgeschoteld kr… https://t.co/IpSM1Wb6qN