Diana Matroos als dagvoorzitter inhuren

Diana Matroos als dagvoorzitter inhuren

Journalist

Biografie

Diana Matroos is een bekende journaliste en mediapersoonlijkheid. Dit is ze door haar werk als vaste gezicht van het RTLZ nieuws en presentator van BNR Nieuwsradio. Door programma’s als ‘Zaken Doen Met’ en ‘ZZP-Café’ is ze bekend geworden bij een breed publiek. Jarenlang was Diana hét gezicht bij ‘Breaking News’-uitzendingen op tv en te horen diepgaande interviews op de radio. Maar als scherpe presentator van het live uitgezonden Carré Debat 2017 op RTL 4 heeft Diana definitief haar stempel gezet op het Nederlandse medialandschap. Sinds april heeft ze een nieuw programma bij BNR haar Beeldbepalers en vanaf september is zij de nieuwe presentatrice van het VPRO programma Buitenhof.

Diana is in de afgelopen periode dagvoorzitter geweest van een grote variëteit aan internationale congressen. Of ze nu een lid van het koninklijk huis interviewt, de minister president, of CEO’s van beursgenoteerde concerns: ze is in staat om met de juiste vragen en warme menselijke interactie exact de goede snaar te raken. Het publiek krijgt het verhaal
achter het verhaal via Diana te horen en wordt altijd goed geïnformeerd.

Ze zegt zelf: “Van de verhalen van anderen – hun drijfveren, hun lessen en hun kracht – krijg ik nooit genoeg”. En dat is te merken aan de reacties van haar publiek.

Diana wordt regelmatig gevraagd om boardmembers van bedrijven hun verhaal beter voor het voetlicht te brengen. Ze helpt hen authentiek en in hun eigen stijl de corporate story te vertellen en dat werkt!

In alle aspecten van het werk van Diana komt haar liefde voor mensen en hun verhalen naar voren.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Journalistiek, maatschappij, economie, bestuur beleid en politiek

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €4800,-

In te huren als

Dagvoorzitter Panellid Presentator Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Economie & Financien Bestuur & Beleid & Politiek

Twitter