Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ook wel bekend als ‘Die twee leuke meiden uit het Westland’, ‘Car en Eef’, ‘Die lange en die met die krullen’ of ‘Dat stelletje ongeregeld’. Maar zelf noemen ze zich graag Spruijt en Opperman. Carlie Spruijt (23) en Eva Opperman (23) zijn, na het afstuderen aan de NME-Foundation, op eigen hachje de theaterwereld ingedoken. Na drie jaar veel repetities, audities, een halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (2015), aardige pogingen, muzikale nieuwsoverzichten op de radio, een hoge publieksscore tijdens het Delft Fringe Festival en vele kleine stapjes vooruit (en soms ook achteruit), zal in theaterseizoen 2017/18 hun debuutprogramma ‘Zij en Ik’ in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Voorheen traden zij op als Zij en Ik, maar aangezien Spruijt en Opperman lekkerder bekte en Zij en Ik voor een identiteitscrisis zorgde, heet het duo nu Spruijt en Opperman. Maar om het ingewikkeld te houden, heet de avondvullende voorstelling nu Zij en Ik. Joe!

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer