Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ik ben organisatie veranderstrateeg met 20+ jaar ervaring en schrijver van boek "Alles draait om verandering". Belangrijkste valkuil bij veranderen is dat die niet op gang komt; ondanks sleuren en trekken. Daardoor blijven resultaten achter en raken medewerkers gedemotiveerd. Ik heb een vernieuwende aanpak ontwikkeld die zorgt dat organisaties makkelijker en sneller veranderen door de 4 krachten die nodig zijn te versterken. Heel eenvoudig om uit te leggen wat een verfrissend beeld geeft op de praktijk. Het vraagt leiderschap om het ook te doen.

De krachten met onderliggende principes heb ik toegepast bij o.a. BAM, Schiphol en recent ANWB. Bij Schiphol zijn de neuzen van senior management rond het vastgelopen Digital Airport Programma in dezelfde richting gebracht en is het programma in beweging gezet. Bij ANWB is het gelukt om een moeizaam verlopend AVG/compliancy programma op stoom te krijgen en toch nog op tijd af te ronden.

Voor meer informatie verwijs ik naar Linkedin: https://www.linkedin.com/in/edwintuin/

Graag verneem ik de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Edwin Tuin

Veranderstrateeg | Agile & Digital transformation | Interim manager | Inspirator | Schrijver "Alles draait om verandering"

06-23496186

www.linkedin.com/in/edwintuin/

www.victalis.nl


Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer