Vakgebied

No-nonsense visie op onder meer leiderschap en management
Workshops
Lezingen
Clinics
Openingen
Trainingen

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Business & Management

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 1.600

Biografie

Biografie

Eric Braamhaar is geboren op 13 oktober 1966 in Rijssen, maar woont ondertussen al 30 jaar in Enter met zijn gezin. Eric’s loopbaan is erg gevarieerd. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan was hij werkzaam bij de KNVB als nationaal en internationaal scheidsrechter.

Bijna twee jaar geleden is Eric de wereld van de politiek ingestapt. Hij is werkzaam als wethouder bij de Gemeente Wierden waar hij verantwoordelijk is voor de portefeuille Sociaal domein. Naast zijn baan als wethouder, heeft hij samen met familie en vrienden de Eric Braamhaar Foundation opgericht. Zij laten mensen met een geestelijke en lichamelijke beperking de dag van hun leven beleven.

Het managen van een wedstrijd in de Champions League, het zogenaamde “miljoenenbal”, daar waar de spanning hoog is en duizenden supporters aanwezig zijn, gaf Eric een enorme kick. Deze beleving, die Eric tijdens deze wedstrijden heeft ervaren, probeert hij over te brengen naar het bedrijfsleven. Het managen van werknemers die allemaal het maximale uit zichzelf proberen te halen en samen voor het ultieme resultaat gaan, moet een manager net zo’n kick geven. Hier ligt de focus in Eric’s presentatie.

In elk aspect staat de mens en het team centraal.

Lees meer
Goede communicatie en samenwerking zijn dé sleutels tot succes.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer