Eric Braamhaar als spreker inhuren

Eric Braamhaar als spreker inhuren

Voetbalscheidsrechter

'Investeren! In tijd én in training, want alleen dan kom je versneld omhoog'”

Biografie

Eric Braamhaar is geboren op 13 oktober 1966 in Rijssen, is getrouwd en heeft twee mooie dochters. Internationaal scheidsrechter Eric Braamhaar toont graag de link tussen de topsport en (top)management. Eric floot zijn eerste voetbalwedstrijd op zijn twaalfde bij de F-pupillen van RKSV Rijssen. Het ietwat verlegen jochie van toen is tegenwoordig internationaal topscheidsrechter.

Eric fluit in Nederland wedstrijden in de eredivisie en maakte op 7 december 2005 zijn debuut in de Champions League. Hij leidde toen de wedstrijd tussen Udinese en FC Barcelona. Hij was ook een van de scheidsrechters in de voorselectie voor scheidsrechters voor het EK 2008.

Wat moet je doen om zo’n carrière op te bouwen? 'Investeren! In tijd én in training, want alleen dan kom je versneld omhoog', aldus Eric.

Samenwerking met een hoofdletter S. Met ‘zijn’ assistenten. Met de spelers. Zijn functioneren als nationaal en internationaal voetbalscheidsrechter staat of valt met samenwerking. Aanvoelen, aftasten, inschatten, daar gaat het dan om. Van de wedstrijd als geheel, maar natuurlijk ook van alle spelers. Soms is hij één van hen, een andere keer stelt hij zich juist boven de groep. Maar altijd met één en hetzelfde doel. Samenwerking is dé sleutel tot succes!

Maak kennis met Eric Braamhaar en zijn praktische, no-nonsense-visie op onder meer leiderschap en management. Aan anekdotes geen gebrek! Braamhaar inspireert. Altijd op maat. Altijd raak! Of het nu gaat om een workshop, lezing, clinic, opening, training of dagvoorzitterschap.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Praktische, no-nonsense-visie op onder meer leiderschap en management, workshops, lezingen, clinics, openingen, trainingen

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €1500,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter

Onderwerpen

Sport Leiderschap Bedrijfsleven & Management Motivatie & Inspiratie