Vakgebied

Online Trends & E-business
Marketing
Inspiratie&Creativiteit
Leiderschap
Communicatie
Vrouwelijk ondernemerschap
Strategie & Ontwikkeling
Digitale marketing
Klantgerichtheid en communicatie
Sales en marketing
Strategie en marketing
PR marketing

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Sales & Klantgerichtheid
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Eva Ruiz is afgestuurd in 1966 aan de Universiteit San Pablo CEU in Valencia Spanje. Aan de universiteit heeft Eva Ruiz de studies informatie wetenschappen & Marketing/ PR gevolgd. In 2000 is Eva Ruiz naar Amsterdam verhuisd om aan de slag te gaan bij Cirque du Soleil op de marketingafmelding van het bedrijf. Zij was daar verantwoordelijk voor de partnerschappen in Europa. Na deze leerzame ervaring is Eva Ruiz aan de slag gegaan als account directeur bij Wunderman. Wunderman is verantwoordelijk voor internationale projecten voor onder andere Range Rover en Jaguar.


Daarna is Eva Ruiz de uitdaging aangegaan bij Vodafone waar zij 5 jaar lang de merk directeur was. In 2018 is Eva Ruiz overgestapt naar Bol.com waar zij de functie van Marketing directeur aannam. Eva Ruiz had de verantwoording over de organisatie communicatie, innovatie, CRM, merken en zowel nationale als internationale marketing communicatie.


In 2013 is Eva Ruiz opnieuw de schoolbanken ingegaan voor exclusieve progamma van THNK aan de Amsterdamse school van Creatief Leiderschap. Tijdens deze opleiding is zij boardmember geweest bij ADCN en Vodafone Nederland.


Het harde werken van Eva is beloond met vele prijzen zoals: iclope, Cannes Lions, RAB, Grand Prix Content Marketing, Best of Social Media, ADCN Lampen, Lovie Awards, Euro Excellence Awards, SAN, International Excellence Awards, AMMA, Epica and Eurobest.

Lees meer
The key to achieving anything we want lies in 3Ps: Patience, Preparation and Perseverance.
Schermafbeelding 2021 02 03 om 13 22 01
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer