Vakgebied

Thema's

Ondernemerschap

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Fleur Huijs is een inspirerende en energieke jonge ondernemer die als spreker, presentator en als dagvoorzitter een grote indruk achterlaat.

Met haar enthousiasme, oprechte interesse en toegankelijkheid krijgt ze elk publiek mee en leidt ze evenementen in goede banen.


Met charme en passie spreekt Fleur over het avontuur van (jong) ondernemerschap en wat voor lef en energie er voor nodig is om een succesvolle business te draaien. Daarnaast leert ze heel Nederland - van studenten tot directeuren - presenteren en de kracht van storytelling. Met vele verhalen uit haar eigen leven om het belang van persoonlijkheid in je presentatie te illustreren.


Ze startte op haar 19e een presentatiebureau, Fleur Presents, waarmee ze in amper 1 jaar tijd meer dan duizend young professionals trainde. Ze volgde een opleiding tot Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach en breidde haar opleiding uit met de trajecten Storytelling, Stem- & Lichaamsbewustzijn, Cameracoaching en Groepstraining.


Na haar uitspraak "Mijn droom is om de eerste vrouwelijke Minister President van Nederland te worden" werd ze onder het grote publiek bekend door haar optreden als tafelgast bij De Wereld Draait Door, mocht ze op de koffie bij Mark Rutte en won ze het politieke traject van de Young Lady Business Academy van Zakenvrouw 2017 Elske Doets.


Ze werd verkozen tot

- Veelbelovende Vijftien 2019 (Van de +30.000 studenten werd ze verkozen tot 1 van de 15 meest veelbelovende studenten van 2019).

- Venloos Voorname Vrouw Junior 2019 (Eretitel voor gedreven en ambitieuze vrouwen die het verschil maken).

- Zomerondernemer 2018 (Ondernemerswedstrijd met ruim 350 ondernemers uit heel Nederland).

- Best Pitch (2nd) (Tweede plaats op een internationaal ondernemerscongres op het onderdeel pitchen, 500 deelnemers uit 14 landen).


Fleur is een veelgevraagde spreker en was te gast bij meerdere talkshows (oa. DWDD, Omroep Venlo en Kamer van Koophandel), een podcastserie van 3FM, radioprogramma van NPO radio 1, haalde paginagroot de Trouw en werd geïnterviewd voor verschillende nieuwssites, waaronder RTL Nieuws

Lees meer
Mijn droom is om de eerste vrouwelijke Minister President van Nederland te worden

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer