Frans Miggelbrink als spreker inhuren

Frans Miggelbrink als spreker inhuren

Discussieleider, communicatie-adviseur, columnist, scriptschrijver

Doe maar gewoon maar doe het net even anders”

Biografie

Frans Miggelbrink is Achterhoeker en werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatie-adviseur. Hij wordt betrokken bij talloze interne en externe communicatie trajecten zowel voor overheid, bedrijfsleven als vele non-profit organisaties. In essentie gebruikt hij de vaardigheden die nodig zijn om een traject tot zijn recht te laten komen. Hij heeft twintig jaar ervaring met communicatie en is scriptschrijver voor de Nederlandse Onderwijs Televisie en AVRO geweest. Ook is hij columnist van evenementen vakblad Eventbranche en de Gelderlander. 

Van scriptschrijver van "Zeg 'ns Aa" tot discussieleider/dagvoorzitter die elke zaal laat ontdooien om zo tot de gemeenschappelijke kern te komen. Een Intermediair voor bedrijven of overheid in de meest uiteenlopende communicatietrajecten en zo ook maker van Radio voor de belastingdienst. Daarnaast is Frans auteur van het boek: 'Feestje van de baas'.

Zaalinteractie is erg belangrijk bij events. Warm contact met elke deelnemer in elke zaal en die kwaliteit bezit Frans Miggelbrink. Of dat nu een raad van bestuur is of alle dames van de thuiszorg uit de regio. Of beiden tegelijkertijd. Frans is de man die een congres of een symposium tot leven laat komen. Frans weet het begrip authenticiteit inhoud te geven zoals het hoort: niet door er over te praten, maar simpelweg door te zijn wie hij is. Daardoor weet je meteen wat je aan hem hebt. Bovendien kan hij als dagvoorzitter zeer laagdrempelig mensen benaderen en gesprekken voeren over de zaken die er werkelijk toe doen. 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Achterhoek, Zwarte cross, smokkelen, evenementen, communicatie

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €950,-

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Maatschappij Kunst & Cultuur Lifestyle & Health Cabaret & Entertainment

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bezorger NRC.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Optreden voor de complete Koninklijke familie.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Dan gaat het bij de mannen en vrouwen die op het podium staan om hun verhalen en niet meer over de onderwerpen.

Voor wie heb je grote bewondering?

Billy O’connelly.

Wat weet niemand van je?

Dat ik de wereld in miniatuur verzamel.

Twitter