Frénk van der Linden als spreker inhuren

Frénk van der Linden als spreker inhuren

Freelance journalist en haarscherpe interviewer

Biografie

Frénk van der Linden is freelance journalist, en werkt onder andere voor de NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie (Brandpunt) en de Volkskrant. Frénk zit ook REGELMATIG aan tafel bij De Wereld Draait Door. Sinds EIND jaren zeventig publiceerde hij TALLOZE interviews, reportages en documentaires. Hij werd meermalen onderscheiden (Gouden Pennetje, Prijs voor de Dagbladjournalistiek, De Tegel).

Frénk publiceerde een tiental boeken, waaronder de bundel 'Tot op het bot - gesprekken over ziel & zaligheid'. Hierin staan ca. 50 interviews met o.a. Jan Wolkers, Freddy Heineken en Johan Cruijff). Een tweede bundel genaamd 'Laten we eerlijk zijn - 25 jaar spraakmakende gesprekken' werd opgenomen in de Canon van de Joernalistiek.

Samen met Gisèla Mallant maakte hij de tv-documentaire 'Verloren band', over de veertig jaar durende oorlog tussen zijn ouders na hun scheiding. De film leidde tot een verzoening.

Naast zijn journalistieke werk leidt hij frequent debatten/congressen, en geeft hij masterclasses 'Interviewtechniek' op scholen en redacties van kranten/tijdschriften/radio- en televisieprogramma's. Frénk is ook de initiatiefnemer en presentator van het jaarlijkse Grote Interview Gala in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Door zijn jarenlange ervaring en persoonlijke stijl is Frénk een geliefd en populair interviewer/dagvoorzitter. 

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Journalistiek, Media, Interviewen

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €2500,-

In te huren als

Interviewer Dagvoorzitter Presentator Spreker

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Maatschappij Economie & Financien Kunst & Cultuur Bedrijfsleven & Management Marketing & Communicatie