Frits Huffnagel als spreker inhuren

Frits Huffnagel als spreker inhuren

Politicus VVD

Save your troubles, drink your bubbles!”

Biografie

Frits Huffnagel (1968) is wethouder geweest in Amsterdam (Financiën, Economische Zaken, ICT en Luchthaven) en in Den Haag (Citymarketing en Binnenstad, Internationaal, ICT en Personeel & Organisatie). Zijn specialiteit is citymarketing en communicatie. In de hoofdstad introduceerde hij de campagne 'I Amsterdam' en de hofstad heeft hij op de kaart gezet als "Internationale stad van Vrede en Recht".

Deze vrolijke welbespraakte liberaal werd nationaal bekend als panellid in het debatprogramma 'Het Lagerhuis'. Hij is zeer goed ingevoerd in de lokale en nationale politiek. Huffnagel was lid van het campagneteam van Gerrit Zalm (2003) en succesvol campagneleider van Mark Rutte (2006).

Daarnaast volgt hij de Amerikaanse politiek op de voet, wat hem eerder ontmoetingen opleverde met de presidenten Barack Obama en Bill Clinton en zijn vrouw Hillary Clinton. Zijn politieke ervaring en opvattingen weet hij te combineren met een flinke dosis humor. Daardoor is hij een graag geziene en gehoorde gast in televisieprogramma's als 'Pauw & Witteman' en 'WNL Ochtendspits'.

Ook kan hij als discussieleider zeer goed in de rol van 'advocaat van de duivel' treden en daarmee discussies vlot trekken en meningsverschillen boven tafel krijgen. Hij is in te huren als spreker, columnist, voorzitter, presentator en discussieleider.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Politiek, citymarketing en communicatie

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid Dagvoorzitter Interviewer Presentator

Onderwerpen

Bestuur & Beleid & Politiek Marketing & Communicatie Economie & Financien

Twitter

Publicaties

  • Frits Huffnagel bezoekt straatarm Liberia - ANP Perssupport
    Bekijk publicatie
  • Frits Huffnagel nieuwe juryvoorzitter Nationale Citymarketing Trofee - Nationaal Congres Citymarketing
    Bekijk publicatie