Ger Driesen als spreker inhuren

Ger Driesen als spreker inhuren

Trendcatcher Leiderschap, Werk en Leren en Van Gogh kenner

I like to think about the future because it’s the place where I will spend the rest of my life!”

Biografie

Ger Driesen is een ‘Trendcatcher’ die zich bezig houdt met de toekomst van leiderschap, werk en leren. Zijn andere favoriete thema is Vincent van Gogh als inspiratiebron voor leiderschap, leren, motivatie en innovatie. 

Ger is een zowel een internationaal als nationaal gevraagde spreker. Hij helpt je de toekomst te verkennen en beter te leren kennen en dat is gunstig: in de toekomst ga je de rest van je leven doorbrengen! Ger woont in Nuenen letterlijk tussen diverse Van Gogh monumenten en dat inspireerde hem onderzoek te doen naar de brieven van Van Gogh en de link met zijn kunstwerken. Door zo ‘in de huid van Van Gogh te kruipen’ ontdekte hij de principes die Vincent gebruikte om tot zijn uitzonderlijke prestaties te komen en hoe deze ook vandaag de dag zeer bruikbaar en inspirerend zijn. Dit leidde tot internationaal bejubelde presentaties zoals Van Gogh over Leiderschap, Leren, Motivatie en Innovatie. De meest kleurrijke presentatie die je ooit zult meemaken. Ger heeft internationale ervaring als spreker (Denver, Mumbai, Berlijn, Londen, Washington, Lausanne) en kent verschillende branches.

Vanuit zijn eigen bedrijf ‘Challenge’ werkt Ger Driesen met klanten aan hun vraagstukken rondom leiderschapsontwikkeling en leren. Als adviseur en trainer is hij zowel beleidsmatig, als ontwerper en als uitvoerend als trainer/coach actief. In 2000 sloot hij zich als partner aan bij Challenge na een 10 jarige carrière als Opleidingsconsultant bij Stork en Manager Learning & Development bij Fuji. In 2013 ontving hij de ‘Learning & Development Leadership Award’ van het World HRD congress. Ook is Challenge intensief betrokken bij het Management Traineeship van Fokker dat in 2013 werd gekozen tot ‘Beste Traineeship van de Benelux’. Als schrijver heeft hij een eigen boek, diverse hoofdstukken in boeken en ruim 40 artikelen in vakbladen gepubliceerd.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Trendcatcher: de toekomst van Leiderschap, Werk en Leren, Big Data, Van Gogh over leiderschap, leren, motivatie en innovatie, Reverse Mentoring, HRD beleid

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1500,-

In te huren als

Spreker Panellid Presentator

Onderwerpen

Maatschappij Leiderschap Motivatie & Inspiratie Big Data

Interview

Wat was je eerste baantje?

Kranten bezorgen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het winnen van de Learning & Development Leadership Award 2013 tijdens het World HRD congres in Mumbai en bijbehorende presentatie over The Future of Workplace Learning.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

The future of workplace learning: towards cloud learning and ambient intelligent HRD (zie http://bit.ly/e0I330 ).

Voor wie heb je grote bewondering?

Michio Kaku, Ray Kurzweil.

Wat weet niemand van je?

Dat iemand in het publiek ooit dacht dat ik niet zelf presenteerde maar mijn 3D Avatar.

Twitter