Vakgebied

Muziek
Media
Sport
Onderwijs
Reizen
Presenteren
Festivals
Kunst
Media & Entertainment
Film
Onderwijs

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Geraldine is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won haar baan door de talentenjacht van BNN ‘Sterretje Gezocht’ te winnen. Ze bewees in dit programma dat ze een durfal is en ze liet in één klap aan heel Nederland zien wat ze in haar mars heeft. Na deze talentenjacht te hebben gewonnen, mocht Geraldine zich bewijzen als presentatrice van het programma ‘Try Before You Die'. In 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’. Hier vertelt en probeert ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera. Ze krijgt een eigen item ‘Gerrie’s Eerste Keer’. In ‘Try Before You Die 2’ vervult ze de bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers. Daarnaast speelt ze de hoofdrol in de BBNsoap ‘Hitsige Hetty’ en maakt ze verschillende items voor 101 TV. Ze duikt in de wereld van de extreme sporten voor programma's als ‘Trickmania’, ‘Samen met Surf’ en ‘Skate’. Ook verdiept ze zich voor 101 TV in games in het progrramma ‘Gamer01’. Ze presenteert hierin de bekende game events en brengt nieuwtjes over competities binnen de gamewereld. In 2013 behaalde deze sportieve doorzetter de finale van Expeditie Robinson. Tegenwoordig maakt ze nog steeds verschillende items voor ‘Spuiten en Slikken’ en reist ze voor de programma's ‘Spuiten en Slikken op Reis’ en ‘3 op Reis de hele wereld rond. Ook is ze te zien in het dagelijkse programma ‘De Social Club’. In 2017 presenteert Geraldine een vierluik over slachtoffers van seksueel misbruik, genaamd: ‘Misbruikt’. In het programma ‘Verkracht Of Niet’ discussieert Geraldine samen met Tim Hofman en een groep jongeren over een aantal fragmenten waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt getoond.

Geraldine presenteerde in 2018 het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Zijn’ als opvolger van Sophie Hillbrand. In het programma volgt Geraldine Kemper mensen met een bijzonder verhaal of levenswijze.

Presenteren en programma’s maken daar blijft het niet bij. In 2018 lanceerde Geraldine haar eigen kledingmerk ‘OSCAR JANE’. De collectie bestaat uit kleding waarin je lekker kan bewegen en dansen en zit vol met vrolijke, kleurrijke printjes.Per 2019 is Geraldine een samenwerking aangegaan met &C. Ze sluit zich aan bij het platform van Chantal Janzen en is online en in het magazine te zien.

Vanaf juni 2019 maakt Geraldine Kemper na tien jaar de overstap van BNNVARA naar RTL. Daar presenteert zij o.a. voor Videoland Expeditie Robinson en wordt ze backstagereporter bij The voice of Holland.

Lees meer
Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer