Geraldine Kemper als dagvoorzitter inhuren

Geraldine Kemper als dagvoorzitter inhuren

Presentatrice en dagvoorzitter

Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.”

Biografie

Geraldine is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won haar baan door de talentenjacht van BNN ‘Sterretje Gezocht’ te winnen. Ze bewees in dit programma dat ze een durfal is en ze liet in één klap aan heel Nederland zien wat ze in haar mars heeft. Na deze talentenjacht te hebben gewonnen, mocht Geraldine zich bewijzen als presentatrice van het programma ‘Try Before You Die'. 

In 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’. Hier vertelt en probeert ze alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera. Ze krijgt een eigen item ‘Gerrie’s Eerste Keer’. In ‘Try Before You Die 2’ vervult ze de bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers. Daarnaast speelt ze de hoofdrol in de BBN-soap ‘Hitsige Hetty’ en maakt ze verschillende items voor 101 TV. Ze duikt in de wereld van de extreme sporten voor programma's als ‘Trickmania’, ‘Samen met Surf’ en ‘Skate’. Ook verdiept ze zich voor 101 TV in games in het progrramma ‘Gamer01’. Ze presenteert hierin de bekende game events en brengt nieuwtjes over competities binnen de gamewereld.

In 2013 behaalde deze sportieve doorzetter de finale van Expeditie Robinson. Tegenwoordig maakt ze nog steeds verschillende items voor ‘Spuiten en Slikken’ en reist ze voor de programma's ‘Spuiten en Slikken op Reis’ en ‘3 op Reis de hele wereld rond. Ook is ze te zien in het dagelijkse programma ‘De Social Club’.

Geraldine is naast het presteren van een bedrijfsfeest, awarduitreiking of event ook een fervent muziekliefhebber en te boeken als VIP DJ. Met de meest uiteenlopende hits zet Geraldine de tent volledig op z’n kop! 


Fotografie: Annemieke van der Togt

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Media & entertainment, presenteren, reizen, sport, festivals, kunst, media, onderwijs, film, muziek

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Presentator Dagvoorzitter Interviewer Panellid

Onderwerpen

Lifestyle & Health Maatschappij Kunst & Cultuur Cabaret & Entertainment